You are here:

VIDEO | Zi cu surprize în Serie A! Juventus şi Milan au reuşit doar remize, Fiorentina a făcut spectacol cu Salernitana. Toate fazele AICI

VIDEO | Zi cu surprize în Serie A! Juventus şi Milan au reuşit doar remize, Fiorentina a făcut spectacol cu Salernitana. Toate fazele AICI

Serie A

Comentarii

Sâmbătă s-au jucat trei partide în Serie A, din care doar Fiorentina a reuşit să iasă învingătoare.

Eliminată la mijlocul săptămânii de Liverpool din Champions League, Milan a suferit la Udine, acolo unde a fost condusă o bună parte din meci, după reuşita lui Beto. Diavolii au avut posesia, dar au produs puţine ocazii de gol (43 Diaz). Golul egalizator a venit din partea eternului Zlatan Ibrahimovic şi a unei execuţii acrobatice care ar trebui să-i poarte numele. Milan a înscris pentru a 22-a partidă la rând în Serie A şi a scăpat neânvinsă, după o intervenţie la sacrificiu a lui Kessie din prelungiri.

Juventus a mai făcut un pas greşit în tentativa de a ataca locurile de UEFA Champions league. Echipa lui Allegri a condus cu 1-0 pe terenul nou promovatei Venezia. Morata a marcat în prima parte. Neroverzii au egalat după o execuţie senzaţională venită la 10 minute de la reluare. Acelaşi jucător a fost aproape de o altă reuşită excepţională, dar Scensny a fost la post. În final, Romero a avut o intervenţie miraculoasă la şutul lui Bernardeschi, iar Juve e la şase puncte de locul patru, în condiţiile în care echipele de deasupra sa nu au jucat.

Fiorentina şi-a respectat statutul de favorită cu Salernitana, iar sârbul Vlahovic şi-a recâştigat poziţia de golgheter solitar al campionatului. Bonaventura a marcat primul pe Artemio Franchi. După pauză, Vlahovic s-a dezlănţuit. Mai întâi l-a învins pe Belec cu o bombă din afara careului. Apoi, elegant, cu o reluare din suprafaţa de pedeapsă. Maleh a închis tabela în final, iar Fiorentina e pe cinci şi se uită de sus la Juventus, la Lazio şi la Roma.

Afla mai multe despre: serie a 

viewscnt
Articole similare