Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ilie Poenaru, statistică îngrijorătoare împotriva FCSB-ului! Ce spune după înfrângerea de la Mediaş: ”Am jucat împotriva unei echipe bune”.

Ilie Poenaru, statistică îngrijorătoare împotriva FCSB-ului! Ce spune după înfrângerea de la Mediaş: ”Am jucat împotriva unei echipe bune”.

Gaz Metan Mediaș

Comentarii

Gaz Metan Mediaş a pierdut duelul cu FCSB din a 19-a etapă a Ligii 1, scor 0-1.

FCSB a reuşit să treacă de Gaz Metan în a 19-a etapă a Ligii 1, graţie unui gol marcat de un fost jucător de la Mediaş, Darius Olaru.

Mijlocaşul, introdus la pauză alături de Claudiu Keşeru şi Andrei Cordea, a marcat unicul gol al patridei şi a adus toate punctele echipei lui Toni Petrea, care reuşeşte să se menţină relativ aproape de CFR.

Prima repriză a fost lipsită de ocazii mari, însă, după golul FCSB-ului, meciul a explodat, iar ambele formaţii au irosit şanse mari de a marca.

În final, echipa favorită s-a impus, iar Ilie Poenaru nu a avut prea multe de spus. Tehnicianul celor de la Gaz Metan a recunoscut că echipa sa nu s-a putut baza pe mai mulţi jucători, dar a punctat că jocul oricum avea să fie unul greu.

În plus, Poenaru a explicat cum a încercat să o închidă pe FCSB, chiar dacă planul său a eşuat în urma unei faze fixe.

Ce spune Ilie Poenaru după înfrângerea cu FCSB

După o nouă înfrângere cu FCSB, Ilie Poenaru a ajuns la patru eşecuri din patru împotriva roş-albaştrilor pe teren propriu, trei cu Clinceni şi unul, acesta, cu Gaz Metan

Am avut probleme de lot, au lipsit jucători importanţi, sunt jucători care vin după accidentări. Am jucat şi împotriva unei echipe bune, cu calitate, care joacă fotbal şi dacă te deschizi, ei sunt foarte buni, mai ales unu contra unu şi îţi pot crea probleme foarte mari.

Am preferat să stăm bine, să ne organizăm, să jucăm pe contraatac. Ne-am rezumat mai mult la a închide jocul, a fi pragmatici şi să încercăm poate printr-o fază fixă, o lovitură liberă. După golul primit, am schimbat, am venit cu opţiuni de pe bancă, dar...”, a declarat Ilie Poenaru.

În urma înfrângerii, medieşenii rămân pe locul 12 în Liga 1, cu 19 puncte însumate după 19 etape.

Afla mai multe despre: ilie poenaru 

viewscnt
Articole similare