Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Vine manager-antrenor". Mircea Lucescu, din nou la un club de mare tradiţie din România

"Vine manager-antrenor". Mircea Lucescu, din nou la un club de mare tradiţie din România

Fotbal

Comentarii

Dinamo trece printr-un nou moment dificil. Adună înfrângere după înfrângere în Superligă, iar retrogradarea ”bate din nou la uşă”

Dinamo este ultima în Superligă, cu 16 puncte adunate în 24 de runde, la nouă puncte în spatele celor de la FC Voluntari, ocupanta locului 14, poziţie care asigură prezenţa în barajul de menţinere/promovare în Superligă pentru sezonul 2024/2025.

Florin Prunea: ”Nea Mircea va ajunge la Dinamo. Vă zic eu!

În pofida acestor dificultăţi pe plan sportiv, fostul jucător şi conducător al echipei, Florin Prunea, vine cu o predicţie care le reaprinde flacăra speranţei suporterilor lui Dinamo: Mircea Lucescu va reveni la clubul său de suflet, cât de curând, indiferent de funcţie.

”Eu zic că nea Mircea va ajunge la Dinamo, vă zic eu. Ori în calitate de preşedinte, ori manager sau chiar manager-antrenor, de ce nu. L-aş dori şi pe domnul Ţiriac, este dinamovist şi el. Dar nea Mircea sunt convins că viitorul lui este legat de Dinamo, orice ar zice unii sau alţii.

O retrogradare nu înseamnă moartea unui club. Este o situaţie grea, dar nu moare, o iei de la început. S-a mai promovat o dată, a fost o minune. Mie mi-e greu, am crescut acolo, nu îmi place să mă obişnuiesc cu Divizia B.

Nu este o tragedie retrogradarea, dar nu este ok ca un club mare cum e Dinamo să se obişnuiască cu retrogradarea. Ăsta nu este Dinamo, ştie toată lumea asta. Dinamo este reprezentat de suporteri, de istorie. Se vede acum cât de greu este acest tricou.

Fanii sunt alături până în ultimul moment, ei mai cred. Sper să nu se întoarcă împotriva echipei. Ar fi o greşeală”, a declarat Florin Prunea, în cadrul unui eveniment caritabil.

Rămas liber după despărţirea de Dinamo Kiev, Mircea Lucescu nu duce lipsă de oferte. Este dorit şi de către Dan Şucu la Rapid, dar a discutat şi cu mai multe formaţii importante din Europa. 

Până în acest moment, antrenorul în vârstă de 78 de ani nu a luat nicio decizie cu privire la cariera sa.

 

Afla mai multe despre: florin pruneamircea rednicsuporteri dinamo 

viewscnt
Articole similare