You are here:

Viorel Moldovan anunţă obiectivul lui Marius Şumudică la Rapid

Viorel Moldovan anunţă obiectivul lui Marius Şumudică la Rapid

Rapid

Comentarii

Marius Şumudică, fostul antrenor al celor de la Gaziantep şi fost jucător emblematic al celor de la Rapid, a semnat cu formaţia giuleşteană, ca antrenor principal.

Obiectivul lui Şumudică după ce a ajuns în Giuleşti: ”E omul potrivit”

Marius Şumudică (53 de ani) a negociat cu cei de la Rapid în cursul zilei de marţi şi este, oficial, noul antrenor al echipei din Giuleşti.

  • Primul meci cu Marius Şumudică pe bancă se va disputa vineri seara, de la ora 22:00, la Iaşi, atunci când Rapid caută să “spargă gheaţa” cu prima victorie a sezonului, împotriva Politehnicii.

Viorel Moldovan, preşedintele clubului din Giuleşti, a dezvăluit, în direct la Prima Sport, obiectivul pe care îl are Şumudică la Rapid. 

”Obiectivul e accederea în play-off, ţinând cont de situaţia actuală, de unde se află echipa. Să ne redresăm.

A fost în unanimitate decizia clubului, e omul potrivit, e un copil al Giuleştiului. Se întoarce acasă, e un antrenor care a avut rezultate şi a făcut performanţe. Mşcă lucrurile în mom dificile şi sunt convins că vom colabora foarte bine.

Ne dorim ca Rapid să revină în fruntea clasamentului şi să devină acea echipă respectată. Nu am vreo problemă, el activa în calitate de analist. Şi eu am fost în situaţia lui, mi-am exprimat opinia şi nu am ce să-i reproşez. Nu sunt probleme din acest punct de vedere”, a declarat Viorel Moldovan la Prima Sport. 

  • Şumudică e liber de contract încă din martie, atunci când a plecat chiar de la Gaziatep, acolo unde a stat 28 de etape. 

Ca antrenor, pe lângă experienţa de pe banca Rapidului, din sezonul 2010/2011, când i-a condus pe giuleşteni în 29 de etape, Marius Şumudică a mai antrenat la Astra Giurgiu, alături de care a şi ridicat trofeul de campion, Farul Constanţa, FC Braşov, FC Vaslui, Universitatea Cluj, CFR Cluj, dar şi formaţii din străinatate, ca Al Shabab, Kayserispor, Gaziantep, Rizespor, Malatyaspor sau Al Raed.

OFICIAL | Rapid, mesaj de doar câteva rânduri la despărţirea de Neil Lennon

Afla mai multe despre: rapidmarius şumudicăviorel moldovan 

viewscnt
Articole similare