Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vlad Chiricheş şi Ionuţ Radu, lăudaţi de presa italiană. Fundaşul central a primit cea mai mare notă: ”Un zid de apărare”

Vlad Chiricheş şi Ionuţ Radu, lăudaţi de presa italiană. Fundaşul central a primit cea mai mare notă: ”Un zid de apărare”

Serie A

Comentarii

Cremonese a obţinut primul punct stagional, iar presa din Italia i-a lăudat pe cei doi români, Ionuţ Radu şi Vlad Chiricheş.

Vlad Chiricheş şi Ionuţ Radu, lăudaţi de presa italiană

Ionuţ Radu şi Vlad Chiricheş au fost integralişti în remiza obţinută de Cremonese, pe teren propriu, în faţa formaţiei Sassuolo, scor 0-0, în etapa a cincea din Serie A.

Presa din Italia a avut cuvinte de laudă pentru cei doi români.

"Întotdeauna atent şi precis, a fost pregătit pentru ocazia lui Laurentie", au scris jurnaliştii italieni de la Tuttomercatoweb despre Ionuţ Radu, a primit nota 6, fiind pentru prima dată când păstrează poarta intactă în acest sezon.

Sursa citată i-a acordat lui Chiricheş nota 7, cea mai mare din echipa lui Cremonese.

"Românul şi-a cunoscut foarte bine foştii colegi. Un zid de apărare, Sassuolo nu reuşeşte să facă prea multe pe partea sa. Face o greşeală, dar o repară imediat", au notat italieni despre fundaşul de 32 de ani.

A fost un meci special pentru Vlad Chiricheş. Fundaşul central a evoluat contra fostei sale echipe, acolo de unde a ajuns la Cremonese.

Chiricheş a evoluat timp de trei sezoane la Sassuolo (2019-2022) şi a prins 62 de meciuri şi a livrat două goluri şi o pasă decisivă.

"A fost un meci greu, ambele echipe s-au descurcat bine, au jucat cu ritm. Nu am reuşit să marcăm, dar sperăm să îmbunătăţim acest lucru în meciurile viitoare.

(n.r. despre întâlnirea cu Sassuolo) Un sentiment plăcut. A fost un meci bun, împotriva unui jucător tânăr şi puternic precum Pinamonti.

(n.r. dacă Cremonese se va salva) Da. De aceea am venit aici, să ajut echipa să atingă acest obiectiv", a declarat Chiricheş, potrivit sursei citate.

Totuşi, situaţia lui Cremonese este una dificilă în acest sezon, unul în care se va lupta cu greu să evite retrogradarea. După cinci etape, ocupă locul al 19-lea, cu un singur punct.

Afla mai multe despre: chirichesionut radu 

viewscnt
Articole similare