Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vladimir Putin se teme pentru Alina Kabaeva. FOTO | Decizie de ultima oră luată de liderul de la Kremlin

Vladimir Putin se teme pentru Alina Kabaeva. FOTO | Decizie de ultima oră luată de liderul de la Kremlingalerie foto

Diverse

Comentarii

Alina Kabaeva şi apropiaţii lui Vladimir Putin au luat o decizie de ultimă oră, în încercarea de a o proteja de sancţiuni pe fosta campioană olimpică la gimnastică ritmică.

Fostă campioană olimpică la gimnastică ritmică şi una dintre cele mai valoroase sportive din istoria acestui sport, Alina Kabaeva a dispărut cu totul după ce Rusia a atacat Ucraina.

Presa din Occident a scris că iubita lui Vladimir Putin s-ar ascunde în Elveţia, alături de copiii lor, într-o cabană de pe malul lacului Lausanne.

Însă autorităţile elveţienie n-au putut să confirme prezenţa ei, mai ales că surse din anturajul Alinei Kabaeva au declarat că aceasta foloseşte deseori identităţi false atunci când călătoreşte.

Decizie de ultima oră. Cum încearcă Vladimir Putin să o protejeze pe Alina Kabaeva

Autorităţile din SUA au decis să impună sancţiuni şi împotriva fiicelor lui Vladimir Putin, după ce armata ucraineană a dezvăluit genocidul provocat de militarii ruşi în localitatea Bucea.

Liderul de la Kremlin se teme că inclusiv Alina Kabaeva, despre care s-a tot scris că ar fi iubita lui, ar putea primi interdicţii de călătorie în străinătate şi s-ar putea alege cu averea îngheţată.

Drept urmare, profilul pe care Alina Kabaeva îl avea pe site-ul National Media Group, trust de presă condus de fosta mare gimnastă, a fost şters cu totul, scrie Daily Mail.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO CU ALINA KABAEVA!

Alina Kabaeva conduce acest trust şi grupul condus Alexei Navalnîi - principalul rival al lui Vladimir Putin - a dezvăluit că iubita lui liderului de la Kremlin este plătit cu aproape 10 milioane de euro pe an pentru această funcţie.

Mai mult, Alexei Navalnîi a susţinut într-o anchetă că trustul National Media Group este condus din umbră chiar de Vladimir Putin, care are nevoie de o propagandă intensă pentru a-şi acoperi eşecurile războiului din Ucraina.

De altfel, după ce SUA a anunţat sancţiuni împotriva fiicelor lui Vladimir Putin, Alexei Navalnîi - care se află în închisoare - a cerut comunităţii internaţionale ca inclusiv jurnaliştii de propagandă ai lui Vladimir Putin să fie declaraţi criminali de război.

”Vreau să reamintesc că National Media Group, care deţine partea leului din acest aparat de minciuni, îi aparţine fără îndoială lui Putin personal şi, ca atare, este condus oficial chiar de amanta lui Putin, Alina Kabaeva”, a scris Alexei Navalnîi pe contul său de Twitter.

Drept urmare, există temeri la Kremlin că inclusiv Alina Kabaeva ar putea fi sancţionată şi cei de la National Media Group au primit ordin să şteargă urmele care arată legăturile cu trustul pe care le are fosta gimnastă.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: alina kabaeva 

viewscnt
Articole similare