You are here:

Volei masculin. Corona Braşov, eşec la 0 contra lui Olimpiacos Pireu, în turul 3 al Ligii Campionilor

Volei masculin. Corona Braşov, eşec la 0 contra lui Olimpiacos Pireu, în turul 3 al Ligii Campionilor

Alte sporturi

Comentarii

Corona Braşov a fost surclasată de grecii de la Olimpiacos Pireu la volei masculin, în prima manşă din turul al treilea al Ligii Campionilor.

Volei masculin. Corona Braşov, eşec cu Olimpiacos Pireu

Campioana la volei masculin Corona Braşov a fost învinsă joi, pe teren propriu, de multipla campioană a Greciei, Olimpiacos Pireu, scor 3-0, în prima manşă din turul 3 al Ligii Campionilor.

Scorul pe seturi a fost 25-20, 25-19, 25-20.

Manşa retur va avea loc în Grecia, iar câştigătoarea din această dublă se va califica în faza grupelor.

Corona Braşov a început sezonul în Liga Campionilor din primul tur, în care a eliminat formaţia bosniacă Bijeljina Radnik cu dublu 3-0. În turul secund, campioana României a dispus de formaţia elveţiană Volley Schonenwerd, cu 3-1 în tur, iar apoi a pierdut returul cu 2-3, obţinând totuşi calificarea în runda următoare.

Doar două locuri sunt disponibile pentru echipe venite din preliminarii, după trei tururi, iar acele formaţii au fost repartizate în grupele principale B şi C, la tragerea la sorţi.

În grupa B se află echipele Vero Volley Monza, Helios Grizzlys Giesen şi Fenerbahçe, iar în grupa C Aluron Zawiercie, Allianz Milano şi Knack Roeselare.

Corona Braşov joacă pentru prima dată în cupele europene, la doar doi ani de când a promovat, interval în care a câştigat şi titlul naţional.

Afla mai multe despre: corona brasovvoleisporturi 

viewscnt
Articole similare