adplus-dvertising
You are here:

Walter Zenga are o nouă iubită româncă după ce a divorţat de Raluca. FOTO | Cum arată fotomodelul în vârstă de 31 de ani

Walter Zenga are o nouă iubită româncă după ce a divorţat de Raluca. FOTO | Cum arată fotomodelul în vârstă de 31 de anigalerie foto

Diverse

Comentarii

Walter Zenga se iubeşte cu o altă româncă după ce a divorţat de Raluca Rebedea, cu care are doi copii.

Ajuns la 61 de ani, Walter Zenga trece din nou prin fiorii dragostei. Legendarul portar a fost surprins pe străzile din Milano alături de o altă româncă, o tânără de 31 de ani stabilită în Italia.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO CU NOUA IUBITĂ A LUI WALTER ZENGA!

Walter Zenga a divorţat recent de Raluca Rebedea, după o căsnicie care s-a întins pe 15 ani şi din care au rezultat doi copii.

Zenga se iubeşte cu o altă româncă. Imagini surprinse pe străzile din Milano

Relaţia dintre Walter Zenga şi Raluca Rebedea a început să scârţăie în urmă cu aproape doi ani. Ce doi s-au stabilit împreună în Dubai împreună cu copiii lor, însă lucrurile au început să scârţâie.

În urmă cu aproximativ un an, Walter Zenga şi Raluca Rebedea au anunţat că relaţia lor a luat sfârşit şi că vor divorţa.

La mijloc au existat mai multe neînţelegeri şi au încercat în primă fază să-şi salveze căsnicia, însă n-au avut prea mult succes.

Drept urmare, Walter Zenga a revenit în Italia şi s-a mutat la Milano, în vreme ce Raluca şi cei doi copii au rămas în Dubai, unde locuiesc şi în prezent.

Odată cu această mişcare, Zenga s-a gândit şi că va avea şanse mai mari să antreneze în Italia, în contextul în care este liber de contract încă din august 2020, de când s-a despărţit de Cagliari.

Însă tot aici şi-a găsit şi o nouă iubire. Paparazzii italieni de la publicaţia Chi i-au surprins pe Walter Zenga şi pe noua lui iubită, tot o româncă, Michela Motoc.

Cei doi au fost fotografiaţi pe străzile din Milano şi Walter Zenga a încercat să treacă neobservat aşezându-şi gluga pe cap.

Cine este Michael Motoc, noua iubită a lui Walter Zenga

În vârstă de 31 de ani, Michela Motoc s-a născut în România, dar a crescut în Italie, la Cavaion, în provincia Verona, scrie Corriere dello Sport.

Model de meserie, Michaela Motoc a locuit pentru o perioadă în Dubai şi aici pare să-l fi prima oară pe Walter Zenga. Însă relaţia dintre ei ar fi luat naştere la Milano.

În 2016, Michela Motoc a ieşit pe locul 3 la concursul de frumuseţe Miss Europa Continental. Ea este foarte activă pe Instagram, unde are aproape 190.000 de fani.

viewscnt
Articole similare