You are here:

"Zici că am uitat fotbalul". Ştefan Lefter nu îşi explică înfrângerea Corvinului în meciul tur cu Astana

"Zici că am uitat fotbalul". Ştefan Lefter nu îşi explică înfrângerea Corvinului în meciul tur cu Astana
Comentarii

Ştefan Lefter, portarul titular al celor de la Corvinul Hunedoara la partida cu Astana, şi-a exprimat supărarea în timpul flash interviului de la capătul duelului de la Sibiu.

Corvinul Hunedoara a cedat cu scorul de 2-1 în faţa formaţiei din Kazakhstan, Astana, în manşa tur din turul trei preliminar UEFA Conference League. Hunedorenii au deschis scorul la Sibiu, dar s-au văzut egalaţi în repriza secundă. Camara a egalat în minutul 62.

Spre finalul partidei, Geoffery a înscris şi el ca să intoarcă situaţia de pe tabelă. Astfel, Corvinul va avea parte de o misiune dificilă în returul cu Astana. Ştefan Lefter a vorbit despre colapsul inexplicabil suferit de întreaga echipă în actul secund al partidei disputată la Sibiu.

Ştefan Lefter: "Nu ştiu ce s-a întâmplat cu noi în a doua repriză"

"Nu ştiu ce s-a întâmplat cu noi în a doua repriză, zici că am uitat fotbalul. Nu era ceea ce jucăm noi, nu ştiu de ce s-a întâmplat aşa. Am avut o repriză extraordinară, dar în a doua nu ştiu ce s-a întâmplat. Nu ştiu dacă n-a fost un meci în care nu am încercat să avem ocazii de poartă.

Primele 15-20 de minute (n.r. din repriza a doua) nu am reuşit ceea ce să facem. Nu ştiu de ce am arătat aşa, sunt foarte supărat. Trebuie să analizăm ceea ce s-a întâmplat. Suntem o echipă destul de tânără, dar nu ştiu dacă contează asta. În prima repriză am jucat bine, dar am intrat în a doua repriză altfel. 

Nu suntem o echipă fricoasă, avem curaj, dar ne-a lipsit ceva, probabil încredea în noi. Trebuie să fim concentraţi, hotărâţi, să respectăm planul tactic şi să nu mai pierdem", a declarat Ştefan Lefter, la flash interviu. 

Afla mai multe despre: uefa conference leaguestefan leftercorvinul hunedoaraastana 

viewscnt
Articole similare