Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Zile grele pentru Dan Petrescu după haosul pe care l-a făcut în Gruia: ”E dărâmat, extenuat...” | EXCLUSIV

Zile grele pentru Dan Petrescu după haosul pe care l-a făcut în Gruia: ”E dărâmat, extenuat...” | EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu (55 de ani) a creat haos la finalul meciului pierdut de CFR Cluj în Gruia contra campioanei Farul Constanţa şi nu a fost iertat de majoritatea oamenilor din fotbalul românesc.

Universitatea Craiova s-a îngropat singură cu Sepsi, scor 0-1, scor care a calificat-o pe CFR Cluj pentru "barajul" de Conference League. Foştii campioni nici n-au mai fost nevoiţi să câştige meciul cu Farul Constanţa, dar Dan Petrescu tot s-a enervat. 

Preşedintele lui CFR Cluj, Cristi Balaj, a condamnat comportamentul lui Dan Petrescu de la finalul înfrângerii cu Farul Constanţa. Surprinzător, oficialul a spus că probabil "Bursucul" a avut aşteptări ca echipa campioană să lase garda jos, în ultima etapă a Superligii.

Prin ce momente trece Dan Petrescu după scandalul din Gruia

Balaj a dezvăluit şi prin ce momente trece Petrescu după ieşirea necontrolată de la finalul partidei cu Farul. Antrenorul a creat haos la finalul meciului pierdut de CFR Cluj în Gruia contra campioanei Farul Constanţa şi nu a fost iertat de majoritatea oamenilor din fotbalul românesc. 

”În altă ordine de idei văd un Dan Petrescu în acest moment diferit faţă de cel pe care l-am întâlnit în momentul în care m-am dus eu la Cluj. E dărâmat, extenuat, frustrat, are impresia că nu e sprijinit suficient. Nu înseamnă că dacă am condamnat anumite gesturi, nu l-am şi apărat”, a declarat Cristi Balaj. 

În această stagiune, ardelenii au terminat pe locul trei cu 42 de puncte, în play-off-ul Superligii. CFR Cluj va disputa, astfel, jocul de baraj împotriva celor de la FCU Craiova pentru un loc în cupele europene.

  • În cele trei mandate la CFR Cluj, Dan Petrescu şi-a trecut în CV patru titluri de campion: 17/18, 18/19, 19/20, 21/22. 

Dumitru Dragomir, aliatul lui Dan Petrescu după haosul provocat la CFR Cluj: ”Am văzut lucruri mai grave. Nu îl mai criticaţi aşa de mult”

Afla mai multe despre: cristi balajdan petrescucfr clujliga 1 

viewscnt
Articole similare