Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ziua în care trei echipe naţionale şi-au schimbat antrenorul! Cine sunt cei care vor conduce începând de astăzi

Ziua în care trei echipe naţionale şi-au schimbat antrenorul! Cine sunt cei care vor conduce începând de astăzi
Comentarii

Ungaria, Austria şi Serbia şi-au schimbat selecţionerul. Tehnicianul belgian Georges Leekens este noul antrenor al Ungariei, germanul Franco Foda îl va înlocui la conducerea tehnică a reprezentativei Austriei pe elveţianul Marcel Koller, iar naţionala Serbiei a renunţat la serviciile selecţionerului Slavo Muslin

UNGARIA

Tehnicianul belgian Georges Leekens, în vârstă de 68 de ani, a fost numit selecţioner al Ungariei, el înlocuindu-l în funcţie pe germanul Bernd Storck, demis după ratarea calificării la Cupa Mondială din 2018.

Leekens a mai antrenat echipele naţionale ale Belgiei (1997-1999 şi 2010-2012), Algeriei (2003 şi 2016-2017) şi Tunisiei (2014-2015). El a pregătit şi echipe de club precum Cercle Bruges, FC Bruges, FC Malines, Trabzonspor, Charleroi, Mouscron, Lokeren sau Al Hilal. Bernd Storck a condus naţionala Ungariei din iulie 2015 până în octombrie 2017.

AUSTRIA

Germanul Franco Foda îl va înlocui la conducerea tehnică a reprezentativei Austriei pe elveţianul Marcel Koller, căruia nu i s-a prelungit contractul după ratarea calificării la Cupa Mondială din 2018.

În vârstă de 51 de ani, Foda are o carieră de jucător şi de tehnician legată de Sturm Graz. După ce a evoluat, printre altele, la echipe ca FC Kaiserslautern, Arminia Bielefeld, Bayer Levrekusen, VfB Stuttgart şi FC Basel, Foda s-a retras după patru ani petrecuţi ca jucător la Sturm Graz.

SERBIA

Naţionala Serbiei a renunţat la serviciile selecţionerului Slavo Muslin, care a dus echipa la Cupa Mondială din 2018, primul turneu major după 8 ani. Federaţia a anunţat că rezilierea contractului a fost de comun acord.

Secundul lui Muslin, Mladen Krstajic, va asigura interimatul la meciurile amicale cu China, la 10 noiembrie, şi Coreea de Sud, în 14 noiembrie. Serbia a încheiat pe primul loc grupa D de calificare la CM din Rusia, în faţa Irlandei, Ţării Galilor şi Austriei.

Afla mai multe despre: ungariaaustriaserbiaantrenorischimbaridecizieanunt 

viewscnt
Articole similare