Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ziua România - Spania, pe www.dolcesport.ro. Aici ai toate informaţiile care au precedat partida. Iordănescu, huiduit de fanii din tribune! VIDEO

Ziua România - Spania, pe www.dolcesport.ro. Aici ai toate informaţiile care au precedat partida. Iordănescu, huiduit de fanii din tribune! VIDEOgalerie foto

Echipa națională

Comentarii

www.dolcesport.ro v-a oferit toate informatiile inaintea amicalului de lux dintre Romania si Spania, care s-a jucat la Cluj şi a fost transmis in direct pe Dolce Sport.

Ora 21:20 - Fanii prezenţi în tribunele Cluj Arena l-au huiduit pe Anghel Iordănescu în momentul în care au fost prezentate echipele. VIDEO AICI

"Nu e normal. Nu am nicio explicatie pentru asta, sunt surprins", a comentat Ioan Andone în studioul Dolce Sport amplasat la stadion.

Ora 20:40 - Vezi mai jos imagini din vestiarul tricolorilor şi care e atmosfera de la stadion cu o oră înainte de startul partidei.

Ora 20:00 - Dolce Sport v-a oferit acum câteva minute imagini de pe Cluj Arena, cu mai puţin de două ore înainte de startul amicalului România - Spania. Secvenţele sunt acum şi pe www.dolcesport.ro

ROMANIA: Tătăruşanu - Săpunaru, Grigore, Chiricheş, Filip - Pintilii, Hoban - Ad. Popa, Stanciu, Stancu - Fl. Andone
SPANIA: Casillas - Mario Gaspar, Bartra, Pique, Jordi Alba - Pedro, Sergi Roberto, Koke, Silva - Nolito, Alcacer

Ora 19:40 - Dolce Sport a aflat că Gheorghe Hagi va veni la meciul România - Spania, de pe Cluj Arena, însoţit de Fatih Terim, selecţionerul Turciei! Cei doi au colaborat la Galatasaray, în perioada 1996–2000.

Terim a venit la Cluj să urmărească Spania, una dintre adversarele Turciei de la Euro.

Ora 19:20 - Într-o intervenţie de la Cluj în cadrul emisiunii "Sport Center", Dan Udrea a dat cele mai noi detalii despre meciul România - Spania. Vezi in VIDEO şi imagini de la stadion

Ora 18:30 - Meciul amical dintre România şi Spania a stârnit un mare interes şi în peninsula iberică. Jurnaliştii de la Marca au vrut să afle cum privesc românii această partidă. Aşa că i-au scos în parc şi i-au luat la întrebări pe doi dintre conaţionalii noştri din Madrid, Răzvan Raţ, de la Rayo, şi Răzvan Ochiroşii, jucător la Alcorcon. Aflat în convalescenţă după o operaţie la umăr, Raţ va fi doar telespectator la acest meci.

Ora 18:00 - Pentru presa spaniolă, meciul din această seară de la Cluj este strâns legat de El Clasico, partida dintre Barcelona şi Real, care se joacă sâmbătă în direct pe Dolce Sport. Află în prezentarea video de mai jos ce au scris spaniolii.

Ora 17:45 - Selecţionerii din această seară au multe lucruri în comun, dar şi multe deosebiri. Deşi sunt de aceeaşi vârstă, Anghel Iordănescu şi Vicente del Bosque au cunoscut gloria ca antrenori în perioade distincte. Detalii în VIDEO

Ora 17:20 - Expertul Dolce Sport, Andrei Vochin, a prefaţat meciul dintre România şi Spania. Vezi in VIDEO ce a declarat:


Ora 16:15 - Oficialii iberici au declarat că vor dona banii primiţi pentru amicalul cu România, aproximativ 500.000 de euro.

Jocul cu Spania costă FRF mai puţin de jumătate din suma plătită în 2014, când Federaţia condusă atunci de Mircea Sandu a achitat 1,2 milioane de euro pentru partida cu echipa lui Messi


Ora 15:25 - vezi in VIDEO-ul de mai jos imagini filmate in urma cu putin timp pe gazonul "Cluj Arena", inclusiv un interviu cu Mihai Teja!


Ora 14:30 - INEDIT | Imagini filmate cu drona deasupra stadionului "Cluj Arena", acolo unde se va disputa partida Romania - Spania.

In VIDEO-ul de mai jos puteti vedea cum arata "Cluj Arena" de sus.


Ora 14:00 | Lasa si tu pe Facebook Dolce Sport pronosticul pentru meciul Romania - Spania!

Vrem pronosticul vostru! Scorul final al partidei Romania - Spania va fi _-_Romania - Spania, Dolce Sport, ora 21:45.

Posted by Dolce Sport on 27 Martie 2016


Ora 13:20 - Vlad Enachescu si Emil Gradinescu vor comenta pentru Dolce Sport partida Romania - Spania.

Pe toata durata zilei, Dolce Sport va oferi informatii si imagini de la arena din Cluj, atat in jurnale, cat si in emisiuni.

Meciul cu Spania va fi acoperit in totalitate de Dolce Sport, gratie echipei de reporteri, comentatori si operatori video prezenti la fata locului.

Dupa meci, pe Dolce Sport veti avea toate reactiile la cald, in premiera.


Ora 12:45 - gazonul de pe "Cluj Arena" se prezinta in conditii foarte bune.

Imaginea de mai jos a fost facuta in urma cu doar cateva minute


Ora 12:15 | Prognoza meteo pentru aceasta seara, la Cluj.

La ora partidei Romania - Spania vor fi 6 grade Celsius si cerul senin. Sanse de ploaie zero.


Ora 11:15 | Statistica meciurilor directe dintre România şi Spania

15 meciuri s-au disputat pana acum intre Romania si Spania, iar balanta nu a inclinat spre nicio formatie. Mai mult, echilibrul este perfect.

Bilantul este de 5 victorii pentru nationala noastra, 5 victorii pentru nationala Spaniei, iar 5 meciuri s-au terminat la egalitate.

Primul meci direct a avut loc pe 1 noiembrie 1962, Spania - Romania 6-2.

Ultimul joc oficial dintre cele doua formatii a fost la Euro 1996, Spania - Romania 2-1 (Raducioiu a marcat pentru noi).

Ultima intalnire directa dintre cele doua a avut loc pe 15 noiembrie 2006, amicalul Spania – România 0-1 (gol Marica).


Ora 10:45
- Cotele la pariuri: Spania este favorita indiscutabila

Romania - Spania
Victorie Romania: 5.00
Egal: 3.50
Victorie Spania: 1.76



Ora 10:00
- Meciul este sold out. Toate cele aproape 28.000 de bilete puse in vanzare au fost epuizate inca din a doua zi de la scoaterea la vanzare.

50 de lei a costat cel mai ieftin tichet (la peluza), 100 de lei la tribuna a II-a si 200 de lei la tribuna I.


Ora 9:30
- Puteti vedea imagini in direct din Piata Unirii si din Piata Avram Iancu din Cluj-Napoca

CLICK AICI pentru a vedea LIVE VIDEO ce se intampla acum in orasul unde se va juca Romania - Spania



Ora 9:00 -
Spectatorii vor avea acces pe “Cluj Arena” incepand cu ora 19:45.

Fanii vor putea ajunge acasă fără probleme după terminarea partidei. Compania de Transport Public din Cluj a decis să suplimenteze transportul în comun până luni, la ora 00:30.

După terminarea meciului, călătorii se vor putea îmbarca astfel:

- liniile 6 şi 25 – spre Mănăştur: staţiile Spitalul de Copii, Fabrica de Bere ;

- liniile 6 şi 25 – spre Mărăşti: staţiile Agronomia, Calea Moţilor;

- linia 9 – ambele sensuri: Spitalul de Copii;

- linia 46 – spre Zorilor: P-ţa M. Viteazul (zona cinema ”Florin Piersic”);

- linia 101 – spre Mănăştur: Sala Sporturilor, iar spre P-ţa Gării: Uzinei Electrice.

 Galerie foto

viewscnt
Articole similare