Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Zlatan Ibrahimovic şi-a anunţat finalul carierei, însă fiul său a primit convocarea într-o naţională a Suediei! "Este un jucător interesant"

Zlatan Ibrahimovic şi-a anunţat finalul carierei, însă fiul său a primit convocarea într-o naţională a Suediei! "Este un jucător interesant"
Comentarii

Fiul cel mic al lui Zlatan Ibrahimovic, Vincent, a fost convocat pentru prima dată la naţionala U15 a Suediei. Produs al generaţiei 2008 şi mijlocaş la echipele de tineret ale lui AC Milan, ca şi fratele său mai mare Maximilian (născut în 2006), el se va alătura unui grup de 66 de jucători la Stockholm, între 4 şi 7 decembrie.

Fiul cel mic al lui Zlatan Ibrahimovic, convocat la naţionala U15 a Suediei

"Este un jucător interesant. Pasează foarte bine, înţelege bine jocul şi este bun în faţa porţii. Este un mijlocaş bun şi sunt fericit că voi avea în curând ocazia să-l văd şi să-l cunosc pe el şi pe ceilalţi jucători", a reacţionat antrenorul suedez de la U15 într-un interviu acordat ziarului Sportbladet.

"Înţeleg că convocarea lui Vincent generează mult entuziasm. Este fiul unuia dintre cei mai buni jucători suedezi din toate timpurile şi este prima oară când este convocat", a adăugat el, în timp ce Janne Andersson, care a fost selecţionerul Suediei până duminică înainte de a demisiona, a făcut apel la reţinere.

"L-am cunoscut, dar nu l-am văzut niciodată jucând, aşa că nu-l pot judeca. Nu ar trebui să îl comparaţi prea mult cu tatăl său imediat, nu ar fi corect", a spus el, în comentarii preluate de La Gazzetta dello Sport.

Zlatan Ibrahimovic şi-a anunţat finalul carierei în iunie anul trecut, la vârsta de 41 de ani. Cu excepţia Ligii Campionilor, pe care nu a câştigat-o niciodată, el a câştigat aproape totul la nivel de club, cu titluri de campion în patru ţări diferite: două în Olanda cu Ajax (2001-2004), cinci în Italia (trei cu Inter între 2006 şi 2009, două cu AC Milan între 2010 şi 2012 şi apoi din 2020 până în 2023), unul în Spania cu Barcelona (2009-2011) şi patru în Franţa cu PSG (2012-2016). De asemenea, a câştigat Liga Europa cu Manchester United (2017).

Afla mai multe despre: zlatan ibrahimovicfiu zlatan ibrahimovic 

viewscnt
Articole similare