You are here:

Zotta, replică pentru Şucu după ce a fost acuzat că a ”distrus Rapidul”: ”Să facă 10% din ce am reuşit noi”

Zotta, replică pentru Şucu după ce a fost acuzat că a ”distrus Rapidul”: ”Să facă 10% din ce am reuşit noi”

Rapid

Comentarii

Dan Şucu (61 de ani) i-a atacat dur pe Dinu Gheorghe şi Constantin Zotta, foştii preşedinţi ai Rapidului, despre care a spus că ”au distrus Rapidul”.

Zotta, replică pentru Şucu după ultimele acuzaţii

Dan Şucu a declarat că Dinu Gheorghe şi Constantin Zotta au distrus clubul Rapid, din cauza datoriilor pe care le-ar fi făcut când ar fi fost conducători. Şucu a transmis că a plătit 3 milioane de euro în doi ani din cauza celor doi.

Dinu Gheorghe, fostul conducător de la Rapid, i-a răspuns lui Dan Şucu, acţionarul majoritar al clubului din Giuleşti. La câteva zile distanţă a venit şi replica lui Constantin Zotta, care a fost, de asemenea, luat în vizor de Şucu.

”Spunei tu de un discurs agresiv, cred că este un discurs dat de Dan Şucu cu care şi-a scăzut mult nivelul de comunicare, cu suporterii, cu fani. Nu aş vrea să îi răspund la acelaşi nivel, cred că a facut-o deja Dinu Gheorghe şi cred că i-a zis deja multe, pe ton gresiv, şi nu cred că a greşit. Îi răspund la ce mă atinge personal, dacă Rapidul a pierdut nişte bani, procese, semnate de mine sau Dinu e pentru că a avut avocaţi slabi, erau nişte speţe care puteau să fie câştigate.

Am făcut parte din echipa aia minunată a Rapidului, dacă el doreşte sa atace două voci, eu nu am făcut-o, nu am zis lucruri neadevărate, suntem aici să informăm, să ne zicem opinii, nu l-am atacat pe Dan Şucu, ba din contra, chiar l-am laudat şi m-am bucurat că a venit la Rapid.

Dar cred că a coborât foarte mult nivelul cu atacul ăsta. Iar asta nu o să ne închidă gură cu ce mai aflam şi o să ne susţinem Rapidul pentru că e clubul pe care îl iubim. Să facă 10% din ce a făcut Zotta şi Dinu Gheorghe”, a declarat Zotta la Prima Sport. 

Ce a declarat Şucu:

„Găsesc în spaţiul public oameni precum Dinu Gheorghe sau Constantin Zotta, care au distrus Rapidul, iar acum vin să ne înveţe pe noi ce să facem şi cum să rezolvăm orice problemă. Nenorocirile create de dânşii ne-au costat peste 3 milioane de euro în ultimii doi ani”, a spus Şucu, pentru canalul de youtube al Rapidului.

Afla mai multe despre: dinu gheorghezottaşucu rapid 

viewscnt
Articole similare