Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

15 milioane de euro pentru un fotbalist din Liga 1. Ar putea fi cel mai scump transfer din istoria României

15 milioane de euro pentru un fotbalist din Liga 1. Ar putea fi cel mai scump transfer din istoria Românieigalerie foto

Superliga

Comentarii

Noua senzaţie a fotbalului românesc nu vine de la FCSB, aşa cum eram obişnuiţi. Are 20 de ani şi clubul i-a stabilit deja un preţ de transfer de 15 milioane de euro.

Claudiu Petrila are un început excelent de sezon. Mijlocaşul de 20 de ani are parte de toată încrederea din partea lui Marius Şumudică şi a etalat evoluţii tot mai bune.

Prestaţiile lui Claudiu Petrila l-au făcut interesant şi pe piaţa transferurilor şi deja scouterii au început să-l urmărească. CFR Cluj a reacţionat şi i-a stabilit un preţ de 15 milioane de euro.

15 milioane de euro pentru Claudiu Petrila. CFR Cluj vrea să dea lovitura

Claudiu Petrila a fost transferat de CFR Cluj în vara lui 2017, de la juniorii lui FC Bihor şi a crescut constant. În sezonul trecut a fost împrumutat la Sepsi, unde a avut evoluţii peste aşteptări şi a devenit un jucător important al echipei din Sfântu Gheorghe.

Meciurile bune făcute la Sepsi, unde a avut 27 de apariţii, 5 goluri şi un assist, i-au determinat pe şefii lui CFR Cluj să-l păstreze în lot. Mai ales că este eligibil pentru regula U21.

Odată cu venirea lui Marius Şumudică, Petrila a primit şi mai multă încredere şi cifrele sale sunt tot mai bune: 8 apariţii în acest sezon şi 3 goluri.

Claudiu Petrila a atras deja atenţia scouterilor, mai ales că are doar 20 de ani şi un potenţial imens de a creşte.

Potrivit ProSport, şefii lui CFR Cluj au primit mai multe oferte pentru Claudiu Petrila, însă ei sunt conştienţi că jucătorul poate deveni cea mai bună afacere din istoria clubului.

Drept urmare, cei de la CFR Cluj le-au transmis impresarilor că preţul lui Claudiu Petrila este de 15 milioane de euro. Dacă cineva ar plăti această sumă, Petrila ar deveni cel mai scump jucător din istoria Ligii 1.

Claudiu Petrila, marele pariu al lui Marius Şumudică

Atacantul de bandă se bucură de multă încredere din partea lui Marius Şumudică. Antrenorul în vârstă de 50 de ani a declarat în mai multe rânduri că Petrila poate deveni unul dintre cei mai buni jucători români:

”Acest copil va creşte, va fi una dintre suprizele acestui campionat şi, în scurt timp, va valora o sumă destul de mare”, a subliniat Marius Şumudică după meciul cu Academica Clinceni, partidă disputată pe 24 iulie.

”Încă nu sunt mulţumit de Petrila, aştept mult mai mult de la Petrila, fiindcă are capacitatea de a da mult mai mult”, a spus Şumudică înainte de meciul tur cu Young Boys, din turul 3 al Ligii Campionilor.

”Este pariul meu, dacă vedeţi declaraţiile mele de la început v-am spus că Petrila va ajunge departe şi va costa bani mulţi”, a continuat Şumudică, într-o declaraţie dată după victoria cu 1-0 în faţa Mioveniului, în etapa care a trecut.

11 milioane de euro a costat cel mai scump transfer făcut din România. Este vorba despre recordul stabilit de transferul lui Dennis Man de la FCSB la Parma.

Afla mai multe despre: claudiu petrila 

viewscnt
Articole similare