Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

2 milioane de euro dintr-un foc. Becali a pus instant banii pe masă pentru marea sa dorinţă

2 milioane de euro dintr-un foc. Becali a pus instant banii pe masă pentru marea sa dorinţă

FCSB

Comentarii

FCSB este lider autoritar în Superligă, unde are un avans de nouă puncte faţă de următoarele două clasate, Rapid şi CFR Cluj.

Astfel, Gigi Becali se poate concentra acum şi pe plan imobiliard, unde continuă să vândă terenuri şi să construiască blocuri sau biserici.

De altfel, fostul şef al LPF, Dumitru Dragomir, a dezvăluit că latifundiarul din Pipera investeşte sume uriaşe de bani în construirea de biserici, în special în cea din Pipera, unde lucrările sunt aproape de final.

"Nu va deveni mai bogat, pentru că bagă banii în biserici şi nu se va opri. A pus şi turla de aur la biserică, a cincea sau a patra, una din cele mari. E foarte frumos. Mai bogat de atât unde să se ducă? Ce să facă el cu banii?

Am văzut că şi-a pus 3 pălării din aur la biserică, cupolele alea. Aşa vorbeşte lumea că e aur curat, dar cred că e tablă spoită cu aur. Văd acum că lucrează la cupola cea mare. Şi pe asta tot cu aur o face.

O cupolă costă vreo 200.000 de euro. Are 4 mici, vreo 800.000, şi aia mare care costă peste jumătate de milion. Dacă sunt din foiţă de aur, totalul e mai mult de 2 milioane de euro. N-ai văzut că n-a făcut nimic şi a câştigat 18 milioane de euro. Nici nu a mişcat un pix.

Nu cred că-l costă mai mult de 18 milioane biserica asta. Categoric va fi una dintre cele mai frumoase" , a declarat Dumitru Dragomir la fanatik.ro.

Afla mai multe despre: becalifcsbdumitru dragomirsuperliga 

viewscnt
Articole similare