Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

3 fotbalişti la FCSB dintr-un foc. De unde-şi aduce acum Gigi Becali jucători după "tunurile" din trecut: "E îmbucurător"

3 fotbalişti la FCSB dintr-un foc. De unde-şi aduce acum Gigi Becali jucători după "tunurile" din trecut: "E îmbucurător"galerie foto

FCSB

Comentarii

Antrenorul FCSB, Toni Petrea, a vorbit despre noutăţile din lotul echipei din Berceni, care nu a suferit modificări mari în această perioadă, spre deosebire de alţi ani în care Gigi Becali transfera pe milioane de euro. Doar trei jucători au ajuns la echipa mare a FCSB.

Toni Petrea, despre cei trei fotbalişti ajunşi la echipa mare a FCSB

Toni Petrea a fost nevoit să se mulţumească în privinţa lotului, după ce Gigi Becali a anunţat că restrânge bugetul echipei şi că nu mai face transferuri. Astfel, singurele noutăţi din această iarnă sunt tinerii Alexandru Maxim (2007), Matei Tănasă (2005) şi Andrei Tănasă (2002). 

Antrenorul a vorbit despre singurele mutări făcute de echipa care nu mai transferă în acest sezon. 

Alexandru Maxim este portar şi a fost asemănat cu Thibault Courtois de Mihai Stoica. Portarul e originar din Craiova, măsoară aproape 2m înălţime şi va fi a patra opţiune, după Vlad, Târnovanu şi Straton. 

Fraţii Matei Tănasă, mijlocaş, şi Andrei Tănasă, atacant, au fost aduşi la academia FCSB de la Iaşi, iar acum se pregătesc şi cu echipa mare. Doar Andrei Tănasă l-a costat pe Gigi Becali 100.000 de euro, fratele său fiind adus gratis. 

"Da, am considerat că în această perioadă putem aduce lângă echipa mare câţiva tineri de perspectivă din cadrul academiei. Tineri valoroşi, tineri buni, care am vrut să ia contactul cu nivelul primei echipei, cu atmosfera, cu antrenamentele. Pe viitor vor mai apărea şi alţi jucători de viitor. Până cum s-au prezentat destul de bine, mă aşteptam ca intensitatea antrenamentelor poată să fie prea mare şi programasem să îi mai scot în anumite părţi ale antrenamentului, dar nu a fost cazul, chiar s-au comportat foarte bine.

E chiar îmbucurător faptul că apar tineri jucători (n.r. - din academie) şi asta înseamnă că se lucrează bine în cadrul academiei. Eu îmi dorec şi mai mulţi jucători să apară în viitorul apropiat. Se fac multe selecţii, se caută jucători, se adună, se aduc în cadrul academiei şi, drept dovadă, că am avut rezultate în cadrul academiei", a declarat antrenorul Toni Petrea. 

Toni Petrea e mulţumit de echipa pe care o antrenează şi fără transferuri ale unor jucători experimentaţi. 

"Cred că avem un loc echilibrat, avem jucători care pot face oricând parte din primul 11, pot intra pe parcurs, nu cred că putem spune că sunt anumite posturi deficitare. Cred că avem un loc echilibrat, cum nu îmi doresc decât să avem jucători sănătoşi, să nu se accidenteze, să rămână sănătoşi, să se poată pregăti şi să joace foarte bine. Asta e tot ce îmi doresc", a mai spus tehnicianul. 

FCSB s-a reunit pe 5 ianuarie şi a rămas în cantonament la Berceni, spre deosebire de anii trecuţi, când s-a dus în Spania sau în Turcia. De alfel, expertul Telekom Sport, Mihai Stoica, a anunţat de ce FCSB n-a plecat din ţară. 

Lotul FCSB pentru sezonul 2021-2022

Afla mai multe despre: fcsbgigi becalifcsb transferuri mihai stoicamm stoicaalexandru maxim fcsbmatei tănasă fcsbandrei tănasă fcsb 

viewscnt
Articole similare