Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Stoica: ”Îmi vine să scot lavaliera şi să plec din emisiune”. Ce l-a dezamăgit

Mihai Stoica: ”Îmi vine să scot lavaliera şi să plec din emisiune”. Ce l-a dezamăgit galerie foto

Echipa națională

Comentarii

Mihai Stoica a avut parte de un moment de mare dezamăgire în studioul Telekom Sport.

Mihai Stoica a susţinut în mod constant că Ladislau Boloni ar fi, în acest moment, cea mai bună variantă de selecţioner pentru naţionala României.

Managerul sportiv al FCSB-ului este de părere că Boloni are toate calităţile necesare pentru a construi o naţională puternică. Însă Mihai Stoica a avut parte de o dezamăgire.

Ce l-a dezamăgit pe Mihai Stoica: ”Îmi vine să scot lavaliera şi să plec din emisiune”

În cadrul emisiunilor Telekom Sport, Mihai Stoica a adus foarte multe argumente aducerii lui Loţi Boloni la naţionala României.

Expertul Telekom Sport susţine că naţionala are nevoie de un antrenor cu experienţa lui Boloni, cel care şi-a demonstrat valoarea după ce a reuşit să câştige titluri cu Sporting Lisabona sau Standard Liege.

Mihai Stoica a avut însă o mare dezamăgire când a aflat în timp ce se afla în direct că Ladislau Boloni ar fi refuzat oferta Federaţiei Române de Fotbal:

”Ştii ce-mi vine să fac acum? Să scot lavaliera, să o trântesc şi să plec din emisiune. Nu o să o fac, dar zic aşa... Dacă e aşa, nu e ce trebuie. Nu ştiu dacă o să ştim vreodată oficial motivele [...] Nu ştiu dacă o să ştim vreodată oficial motivele”, a reacţionat Mihai Stoica în studioul Telekom Sport.

FRF negociază cu Edi Iordănescu după ce Boloni a refuzat oferta

Din informaţiile Telekom Sport, Răzvan Burleanu&Co l-au contactat pe Edi Iordănescu şi au început negocierile cu acesta.

Este încă un semn că negocierile cu Ladislau Boloni au picat şi nu mai există şanse să fie reluate.

Antrenorul în vârstă de 68 de ani ar fi avut mai multe pretenţii pe care FRF n-a putut să le accepte. Printre ele, durata contractului şi staff-ul cu care ar fi urmat să lucreze.

Loţi Boloni şi-ar fi dorit un contract pe 4 ani, în timp ce FRF a insistat pe o înţelegere de 2 ani, cu varianta de prelungire pentru încă 2, în funcţie de performanţe.

De asemenea, Boloni ar fi cerut în staff mai mulţi specialişti din străinătate, o condiţie respinsă de FRF, din cauza costurilor ridicate.

Afla mai multe despre: mihai stoica 

viewscnt
Articole similare