Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

3 "grei" de la CFR au oferte, clubul nu se opune plecărilor: "Nu poţi refuza aşa ceva!" | EXCLUSIV

3 "grei" de la CFR au oferte, clubul nu se opune plecărilor: "Nu poţi refuza aşa ceva!" | EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu poate rămâne fără trei jucători importanţi din echipă. 3 "grei" de la CFR Cluj au oferte, iar clubul nu se opune plecărilor. Marius Bilaşco, oficial al CFR-ului, a dezvăluit că există discuţii pentru plecările a trei jucători importanţi din Gruia.

Campioana României, CFR Cluj, poate rămâne fără trei jucători de bază din echipa lui Dan Petrescu. Clubul nu se opune plecărilor, a anunţat Marius Bilaşco, oficial al CFR-ului care i-a şi numit pe cei trei jucători pentru care există discuţii în ceea ce priveşte plecarea.

3 "grei" de la CFR au oferte, clubul nu se opune plecărilor: "Nu poţi refuza aşa ceva!" | EXCLUSIV

Invitat la Orange Sport, Marius Bilaşco, oficial al CFR Cluj, a dezvăluit că echipa din Gruia discută posibilitatea plecărilor lui Gabriel Debeljuh, Nana Boateng şi Cristi Manea. Clubul a fost căutat, iar alte echipe s-au interesat de serviciile celor trei fotbalişti.

Astfel, Dan Petrescu poate rămâne fără trei dintre cei mai importanţi fotbalişti de la CFR, toţi trei titulari. În cazul în care ofertele pentru cei trei vor fi bune, clubul nu se va opune plecărilor, deoarece "nu poţi refuza aşa ceva".

"Există discuţii pentru Debeljuh, lumea sună. Pentru Boateng, e un jucător care naşte interes. Pentru Manea au fost discuţii. Nu poţi să spui "nu" înainte să vină o ofertă. Dacă este bună, nu poţi refuza aşa ceva. E vorba şi de cariera jucătorilor, dar şi de finanţele clubului", a spus Marius Bilaşco, la Orange Sport.

CFR Cluj nu ia în calcul transferul lui Manuel Pucciarelli, liber de contract

S-au răspăndit zvonuri cum că Manuel Pucciarelli (31 de ani), fostul atacant de la Chievo sau Empoli în Serie A, ar fi intrat pe lista de transferuri a lui CFR Cluj.

Marius Bilaşco, oficialul CFR-ului, neagă acest lucru şi că nu s-a pus problema!

"Exclus. Nici măcar n-am discutat de acest nume, nu ştiu de unde a apărut acest nume. Dacă ţi-aş spune că da, nu ştiu dacă ar fi adevărat. Mai e o lună. Nu neapărat că avem posturi descoperite, dar dacă va veni o ofertă pentru un jucător, şi sunt discuţii în jurul a câtorva dintre ei, e normal să aducem un înlocuitor”, a declarat Marius Bilaşco pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: cfr clujofertamaneadebeljuhboateng 

viewscnt
Articole similare