Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB a vândut un jucător cu 8 milioane €, Becali a transferat o "perlă". Cât a plătit | EXCLUSIV

FCSB a vândut un jucător cu 8 milioane €, Becali a transferat o "perlă". Cât a plătit | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

FCSB a vândut un jucător cu 8 milioane de euro, pe Nicolae Stanciu (29 de ani) în 2016, Gigi Becali a transferat imediat o "perlă" ca înlocuitor. Imediat după ce l-a vândut pe Stanciu, FCSB l-a transferat pe Dennis Man, iar Mihai Stoica a povestit la Orange Sport cum a ajuns cel mai scump fotbalist din istoria Ligii 1 la echipa roş-albastră.

Dennis Man a fost "perla" cumpărată de Gigi Becali imediat după ce FCSB l-a vândut pe Nicolae Stanciu la Anderlecht în schimbul a 8 milioane de euro, în 2016. Mihai Stoica a povestit, la Orange Sport, cum a ajuns Dennis Man la echipa roş-albastră.

FCSB a vândut un jucător cu 8 milioane €, Becali a transferat o "perlă". Cât a plătit | EXCLUSIV

În 2016, Gigi Becali l-a "mandatat" pe Mihai Stoica să-i indice un jucător pe care să scoată la fel sau mai mulţi bani decât a încasat pe Nicolae Stanciu. Per total, FCSB a încasat 10 milioane de euro cu tot cu bonusuri pentru Nicolae Stanciu, iar la puţin timp după aceea l-a cumpărat pe Dennis Man.

Mihai Stoica a povestit, la Orange Sport, cum a fost transferat Dennis Man după ce FCSB a încasat un "munte" de bani pentru Nicolae Stanciu.

"Spre exemplu, Man, poftim. A venit Man, tot pe bani şi tot riscant e când iei un jucător de 18 ani, care a jucat cum a jucat Radaslavescu, 25 de meciuri, un gol şi un pas de gol în Liga 1. Cum jucase Man, dăduse foarte multe goluri, dar în Liga 2.

Gigi a vrut neapărat să ia un jucător de perspectivă. Cum a făcut-o şi cu Man. Povestea transferului lui Man a fost următoarea.

S-a vândut Stanciu, în ziua în care s-a vândut Stanciu, la 15 minute după ce se semnaseră toate actele, Gigi m-a sunat şi mi-a zis 'Bă, unde mai găsim un jucător ca Stanciu? Să facem bani cu el'. Iar Man dăduse trei goluri cu Brăila. Fusese în discuţie numele lui Man la noi, dar nu făcusem nicio ofertă. Cereau bani mulţi cei de la UTA. 'Hai, mă, să-l luăm'. Nimeni nu era convins că Man va ajunge... Şi uite că a venit şi s-a impus", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

După ce a încasat bani mulţi pe Stanciu, Dennis Man i-a adus şi el un profit uriaş lui Gigi Becali, care a plătit 600.000 de euro pentru a-l lua de la UTA. Man a fost cumpărat de Parma la începutul lui 2021 în schimbul a 13 milioane de euro.

Afla mai multe despre: gigi becali transfer dennis mangigi becali transfer nicolae stanciugigi becali transfer perla fcsbgigi becali transfer fcsb 

viewscnt
Articole similare