Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răspuns oficial dinspre FCSB despre transferul lui Juan Bauza de la U Craiova 1948 | EXCLUSIV

Răspuns oficial dinspre FCSB despre transferul lui Juan Bauza de la U Craiova 1948 | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, a vorbit despre mijlocaşul de la U Craiova 1948, Juan Bauza, despre care Basarab Panduru a spus că ar fi mijlocaşul pe care-l place Gigi Becali.

Mihai Stoica, despre Juan Bauza

După ce i-a transferat pe Bogdan Rusu şi David Miculescu, Gigi Becali a anunţat că a pus ochii şi pe un mijlocaş, pe care Basarab Panduru l-a identificat. Expertul Orange Sport a susţinut că Juan Bauza este jucătorul pe care-l place afaceristul. 

Totuşi, FCSB i-a prezentat oficial pe mijlocaşul Eduard Radaslavescu şi fundaşul Radu Boboc, amândoi de la Farul Constanţa. 

Întrebat despre posibilitatea ca Juan Bauza să fie cumpărat de la U Craiova 1948, Mihai Stoica a fost clar. Argentinianul nu va ajunge la FCSB, întrucât Nicolae Dică are variante pe postul pe care evoluează. 

"Bauza e accidentat, 45 de zile stă şi oricum nu putea fi luat de la Craiova. 

Nu poţi să aduci un jucător precum Bauza, pe un efort financiar considerabil, ca să fie rezervă. E număr 10. E jucător foarte bun, dar ne-am cam acoperit. N-aveam cum să mai facem un efort pentru Bauza. E număr 10, de acolo a dat randament", a declarat expertul Orange Sport. 

Mijlocaşul a suferit o fractură la unul dintre degetele de la piciorul drept la meciul cu FCSB, scor 1-1, din Superligă.

Juan Bauza, lăudat de Basarab Panduru

"E de calitate, schimbă soarta jocului. Băiatul ăsta are ghinion că s-a accidentat din nou precum în sezonul trecut. 

L-am lăudat tot timpul şi probabil că e unul dintre cei mai buni decari din fotbalul nostru. Anul trecut Craiova n-a arătat bine fără el. Acum părea că e anul lui. 

Impactul e mare dacă-l aduci pe Bauza. Lumea ar veni să-l vadă, e jucătorul pentru care te duci la stadion. Inventează lucruri, face lucruri. Eu mă gândeam cine ar putea fi când a zis Gigi Becali", a declarat epxertul Orange Sport, Basarab Panduru. 

  • 28 de meciuri, 5 goluri şi 7 pase decisive sunt cifrele lui Bauza la echipa din Oltenia. 

 

Afla mai multe despre: juan bauzamihai stoicafcsbbasarab pandurugigi becali 

viewscnt
Articole similare