Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce planuri are conducerea Universităţii Craiova cu Laszlo Balint? "Nu m-am gândit niciodată să plec"

Ce planuri are conducerea Universităţii Craiova cu Laszlo Balint? "Nu m-am gândit niciodată să plec"
Comentarii

Laszlo Balint are o singură victorie înainte de U Craiova 1948 - Universitatea Craiova şi a recunoscut ce discuţie a purtat cu Mihai Rotaru şi ceilalţi conducători ai echipei.

Laszlo Balint, înainte de U Craiova 1948 - Universitatea Craiova 

Cel mai încins meci din Oltenia, U Craiova 1948 - Universitatea Craiova, are loc duminică, de la 21:30, pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro. 

Echipa lui Mihai Rotaru are o singură victorie în acest sezon, 3-0 cu Vllaznia în a doua manşă a turului secund preliminar Conference League. 

Totuşi, conducătorii Universităţii Craiova i-au dat de înţeles lui Laszlo Balint că nu este în pericol. 

"E un meci special (n.r. - cel cu U Craiova 1948), dar şi dificil pentru noi. Un meci care nu vine într-un moment foarte plăcut pentru noi. Am convingerea că antrenez un grup de caractere şi, în general, caracterele puternice se văd în momentele grele.

Am avut multe discuţii cu băieţii, atât colectiv, cât şi individual, iar reacţia lor a fost foarte bună. Sunt sigur că acest lucru se va vedea mâine pe teren.

Oboseala se simte, cu meciuri din trei în trei zile, dar nu vreau să ne plângem. Trebuie să avem o reacţie foarte bună în meciul de mâine seară. Ne dorim cu toţii mai mult şi muncim în fiecare zi.

Sunt anumite cauze pentru această oscilaţie, am făcut o analiză împreună cu echipa mea. Am analizat şi startul sezonului trecut. În momentul în care echipa a jucat din trei în trei zile, rezultatele au fost nesatisfăcătoare. Este o realitate, fotbalul românesc nu e pregătit să joace în acest ritm.

Ce mi-a plăcut foarte mult este că băieţii şi-au asumat. Eu nu m-am gândit niciodată să plec, am venit aici să muncesc. Avem încredere, ştim că putem mai mult.

Categoric, am toată susţinerea. Am avut o discuţie cu domnul Rotaru, dar subiectul ăsta nici n-a intervenit în discuţie. Am discutat despre lucrurile care se întâmplă la echipă, despre ce dorim să facem, discuţii normale între antrenor şi patron. Suntem concentraţi pe munca noastră", a spus Laszlo Balint, în cadrul unei conferinţe de presă.

În acest sezon, Universitatea Craiova a mai remizat cu Sepsi, 2-2, în prima manşă cu Vllaznia, 1-1, cu U Cluj, 1-1, şi a pierdut cu Rapid şi Zorya identic, scor 1-0. 

Afla mai multe despre: laszlo balintuniversitatea craiova 

viewscnt
Articole similare