Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Titularul impus, trimis la echipa a doua! Becali s-a certat cu cei de la FCSB şi au urmat decizii drastice pentru fotbalistul de 22 de ani

Titularul impus, trimis la echipa a doua! Becali s-a certat cu cei de la FCSB şi au urmat decizii drastice pentru fotbalistul de 22 de ani

FCSB

Comentarii

Titularul impus de Gigi Becali la FCSB a fost trimis la echipa secundă trei săptămâni, pentru a-şi învăţa lecţia. Afaceristul a recunoscut că s-a certat cu oamenii de încredere din club, după ce a crezut că a dat lovitura cu încă un jucător tânăr.

Titularul impus de Gigi Becali la FCSB a fost trimis la echipa a doua

La FCSB au avut loc schimbări majore în doar câteva săptămâni de la startul sezonului. Nicolae Dică i-a luat locul lui Toni Petrea pe banca tehnică, Gigi Becali a deblocat transferurile şi a completat lotul pentru Superligă şi Conference League, iar mai mulţi titulari şi-au pierdut locul în echipa de start. 

Primii doi jucători care au început cu stângul noul sezon şi au fost sacrificaţi au fost fundaşii laterali Valentin Creţu şi Sorin Şerban. 

Imediat după remiza din prima etapă a Superligii cu U Cluj, scor 1-1, apărătorii laterali au ajuns în dizgraţia lui Gigi Becali

Cel mai scump a plătit Sorin Şerban, fotbalistul de 22 de ani folosit fundaş stânga, care a avut o intrare dură în startul partidei şi a riscat să fie eliminat. Iar evoluţia slabă pe durata meciului de pe Arena Naţională a dus la un verdict dur pentru fundaş. 

Pentru Orange Sport, Mihai Stoica, cel care l-a criticat pe Sorin Şerban, a anunţat că fundaşul stânga a fost trimis la echipa a doua pentru trei săptămâni. Conducătorii de la FCSB au dorit să-i dea o lecţie lui Sorin Şerban, cel care a revenit în lotul echipei abia în prima manşă a turului III preliminar Conference League, cu DAC. 

Totuşi, Sorin Şerban nu a fost folosit în Slovacia nici măcar când a fost nevoie de el. Risto Radunovic s-a accidentat încă din prima repriză a partidei cu DAC, dar Nicolae Dică l-a păstrat pe muntenegrean pe teren, deşi Şerban era apt pe banca de rezerve. 

"(n.r. - pentru postul de fundaş stânga) Era Şerban, dar Şerban să joace nu era... A fost trimis la a doua echipă vreo trei săptămâni. Nu s-a antrenat cu noi", a declarat managerul general al FCSB, Mihai Stoica, pentru Orange Sport. 

Iar şansele ca Sorin Şerban să mai apară în echipa FCSB-ului au scăzut în ultimele zile, după ce Gigi Becali l-a transferat pe Radu Boboc, fundaş dreapta la bază, dar care a jucat şi în partea opusă sub comanda lui Gică Hagi la Farul Constanţa. 

Gigi Becali a recunoscut că s-a certat cu cei de la FCSB pentru a-l impune pe Sorin Şerban

Sorin Şerban a intrat în colimatorul lui Gigi Becali de la primul meci al sezonului cu U Cluj, la finalul căruia finanţatorul FCSB a recunoscut că l-a impus, în ciuda opoziţiei celor din club. 

"În Şerban am avut mare încredere, toată lumea zicea că mă înşel şi m-am certat cu ei şi l-am impus, dar aseară mi-am dat seama. Am zis că sunt prost şi au dreptate oamenii. Nu persist în greşeală. Nu-mi mai trebuie. Gata, m-am convins. La revedere, că avem jucători acolo, pe Radunovic", susţinea Gigi Becali la Pro Arena. 

Sorin Şerban a făcut pasul la FCSB în 2019 şi a prins doar 13 meciuri la prima echipă. Fundaşul stânga a fost împrumutat la Poli Iaşi, în sezonul 2019-2020, iar de-a lungul carierei a mai jucat la: Viitorul Ulmeni, Unirea Dej şi Minaur. 

Afla mai multe despre: sorin serbanfcsbmihai stoicamm stoicagigi becali 

viewscnt
Articole similare