adplus-dvertising
You are here:

700.000 de euro pentru primul transfer făcut de FCSB? Gigi Becali: ”E un jucător valoros. Dacă nu era, nu-l voiam”

700.000 de euro pentru primul transfer făcut de FCSB? Gigi Becali: ”E un jucător valoros. Dacă nu era, nu-l voiam”

Superliga

Comentarii

Gigi Becali s-ar putea întări de la o rivală, cu un jucător pe care ar urma să plătească 700.000 de euro.

Patronul FCSB are acum ocazia să transfere la FCSB un jucător pe care l-a dorit insistent în vară, care pe care clubul nu l-a lăsat să plece.

Acum, Gigi Becali îl poate transfera pentru 700.000 de euro şi patronul FCSB recunoaşte că este un jucător care în continuare îi place.

700.000 de euro pentru primul transfer făcut de FCSB în această iarnă?

Gigi Becali a încercat în vară să-l transfere pe Deian Sorescu, dar şefii lui Dinamo n-au fost atunci de acord cu suma propusă de patronul FCSB: 700.000 de euro.

Cei de la Dinamo au preferat să aştepte, în speranţa că mijlocaşul în vârstă de 24 de ani va atinge o formă şi mai bună şi va putea fi astfel vândut în străinătate, pe o sumă mult mai mare.

Însă calculele dinamoviştilor nu s-au potrivit. Echipa n-a mai câştigat de pe 2 august 2021 şi Deian Sorescu a jucat din ce în ce mai slab. În plus, a intrat în conflict cu Mircea Rednic.

Acum, suporterii din programul DDB sunt gata să-l lase pe Deian Sorescu să plece la FCSB şi i-au stabilit şi un preţ: 700.000 de euro, adică ultima ofertă pe care a făcut-o Gigi Becali pentru mijlocaşul de 24 de ani.

Patronul FCSB a recunoscut că Deian Sorescu este în continuare un jucător interesant pentru el, dar spune că aşteaptă data de 1 ianuarie, când se deschide perioada de transferuri:

”Stai să vorbesc şi eu cu Toni Petrea. Ce, au început transferurile? Stai să prindem peştele şi după aia punem tigaia pe foc. Stai să vină perioada de transferuri şi după aia discutăm.   

E un jucător bun, dar nu vreau să vorbesc acum, ce rost are să vorbesc acum? E un jucător valoros, dacă nu era, nu îl voiam. Mai am şi meci cu ei, nu îmi trebuie mie belele pe cap”, a spus Gigi Becali pentru as.ro.

viewscnt
Articole similare