Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”A bătut vântul şi s-a dezechilibrat”. Toni Petrea, reacţie genială după contactul dintre Popa şi Pap: ”Întrebaţi pe el de ce am luat cartonaşul”

”A bătut vântul şi s-a dezechilibrat”. Toni Petrea, reacţie genială după contactul dintre Popa şi Pap: ”Întrebaţi pe el de ce am luat cartonaşul”

Chindia Targoviste

Comentarii

Toni Petrea (47 de ani) a tras concluziile după meciul încheiat la egalitate între Chindia Târgovişte şi FC Botoşani, în primul meci al returului din Superligă. Antrenorul dâmboviţenilor şi-a exprimat opinia cu privire la posibilul penalty neacordat pentru gazde în minutul 81.

Chindia Târgovişte a remizat, în deplasare, scor 2-2, cu FC Botoşani, într-un meci din etapa a 16-a a Superligii, în care gazdele au marcat ultimul gol în minutul 90+4.

Au marcat Popadiuc ‘3 şi Popa ‘90+4 pentru Chindia, respectiv Mailat ’32 (penalty) şi Camara ’79 pentru Botoşani.

La finalul meciului, Toni Petrea a analizat evoluţia jocului şi a comentat cele mai controversate faze de arbitraj, în special cea din minutul 81, la contactul dintre Daniel Popa şi Eduard Popa în careul botoşănenilor.

”O partidă aprig disputată, în repriza a doua am suferit un pic, am permis adversarului să vină, să aibă posesie mai bună, nu am fost agresivi când am pierdut mingea, însă e bine că am crezut până la final şi am insistat.

Îi felicit pe băieţi. Mulţumim suporterilor că au fost alături de noi şi că ne-au încurajat.

Nu vreau să comentez arbitrajul. În timpul meciului mai am trăiri, e normal să mai protestez, am luat un cartonaş, întrebaţi pe domnul arbitru de rezervă de ce l-am luat. Că am protestat... dar chiar nu vreau să discut despre arbitraj. Ştiţi că nu-mi place.

Fotbalul e un sport de contact. Se mai întâmplă să te loveşti, să-ţi mai dea sângele, dar bine că nu e nimeni grav accidentat.

(n.r. despre faza dintre Pap şi Popa) Eu, de pe margine, cred că trebuia acordat penalty pentru că a fost împiedicat, chiar dacă el nu a căzut. Nu ştiu ce au văzut cei de la VAR, înseamnă că nu a fost împiedicat. A bătut vântul şi s-a dezechilibrat.

Dacă nu aş avea emoţiile meciului, înseamnă că nu aş trăi fenomenul şi trebuie să mă apuc de altceva. Poate trebuie să fiu şi eu mai temperat. VAR-ul ar trebui să ajute mai mult jocul. S-au întâmplat şi aşa multe erori”, a declarat Petrea, după meci. 

Afla mai multe despre: chindiatoni petrea 

viewscnt
Articole similare