Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”A dat un şut şi a făcut entorsă”. Doi jucători de la FCSB, luaţi la ţintă în direct: ”Aici te pui cum te vede Gigi” | EXCLUSIV

”A dat un şut şi a făcut entorsă”. Doi jucători de la FCSB, luaţi la ţintă în direct: ”Aici te pui cum te vede Gigi” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

FCSB s-a impus la limită în faţa celor de la Petrolul Ploieşti, iar expertul Orange Sport, Basarab Panduru (53 de ani), a tras concluziile imediat după meci jucat pe Arena Naţională,

FCSB a reuşit să câştige meciul cu Petrolul Ploieşti, scor 1-0, în etapa a 29-a a Superligii României.

Unicul gol al meciului de pe Arena Naţională a fost, de fapt, un autogol al lui Valentin Ţicu, în minutul 46.

Pe Arena Naţională, Dawa a trimis peste poarta ploieştenilor, în minutul 22, la un corner executat de Florinel Coman. 

Zima a avut intervenţia meciului în minutul 45, la lovitura liberă a lui Coman, iar la cornerul care a urmat, bucureştenii au trimis din nou în bară, prin Alhassan, apoi Şut a şutat, iar balonul a fost scos de pe linia porţii şi prima repriză s-a încheiat fără gol, dar cu două cartonaşe galbene încasate de Ngezana şi Grozav.

Bucureştenii au făcut trei schimbări la pauză şi imediat după reluare au înscris. Mario Bratu a aşteptat prea mult şi a pierdut balonul, Florinel Coman a pătruns, a trimis în faţa porţii şi balonul a intrat în plasă, lovit de Luis Phelipe şi deviat de Ţicu. 

Era minutul 46 şi, după două minute, Zima a intervenit la şutul lui Radaslavescu. Coman a şutat pe lângă poartă, în minutul 57, iar Băluţă a intrat în careu însă a trimis în plasa laterală. Ţicu a şutat puternic în minutul 84, dar Târnovanu a prins mingea.

Alhassan, criticat: ”Nu ai cum să tragi şutul ăla”

La finalul meciului, Basarab Panduru a luat la ţintă doi jucători de la FCSB, despre care a precizat că au meritat să fie schimbaţi la pauză.

Este vorba despre Baba Alhassan, autorul unei ocazii uriaşe, şi David Miculescu. În locul lui Alhassan a intrat Lixandru, iar Luis Phelipe, în locul lui Miculescu.

”Baba trebuia schimbat la pauză. Nu ai cum să tragi şutul ăla. Trage la un moment dat un şut de la 16 metri şi probabil a făcut entorsă. Trebuia schimbat. Miculescu trebuia schimbat şi el. Aici nu e ca la alte echipe. Aici te pui cum te vede Gigi.

Tavi nu ştiu dacă da, mai degrabă nu trebuia schimbat la pauză. Nu a făcut mare lucru, dar nici să fie schimbat. La Miculescu, zi-mi ceva făcut de Miculescu. A făcut ceva? Noi când analizăm trebuie să ne punem şi unde suntem”, a declarat Panduru, la Orange Sport.

În urma acestui rezultat, FCSB a acumulat 64 de puncte şi este lider în Superligă, în timp ce Petrolul, cu 35 de puncte, nu mai are nicio şansă să intre în play-off.

 

Afla mai multe despre: fcsbsuperligabasarab pandurubaba alhassan 

viewscnt
Articole similare