Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”A fost cel mai bun”. Fotbalistul remarcat de Hagi în a doua victorie a Farului din play-off: ”E şi mic, dar e foarte iute”

”A fost cel mai bun”. Fotbalistul remarcat de Hagi în a doua victorie a Farului din play-off: ”E şi mic, dar e foarte iute”

Farul Constanța

Comentarii

Gheorghe Hagi a tras concluziile după al doilea succes reuşit de Farul Constanţa în play-off-ul Ligii 1.

Farul Constanţa a câştigat partida cu FC Argeş, scor 1-0, şi continuă lupta cu FC Voluntari pentru locul patru la finalul sezonului, loc ocupat momentan de dobrogeni.

Unicul gol al meciului a fost marcat de fundaşul Ionuţ Larie, în minutul 34.

”A fost cel mai bun”. Fotbalistul remarcat de Hagi în a doua victorie a Farului din play-off: ”Mai e şi mic, dar e foarte iute”

La finalul partidei, Gheorghe Hagi a reacţionat cu privire la jocul echipei sale şi l-a scos în evidenţă pe Enes Sali, cea mai tânără ”perlă” a fotbalului românesc.

De asemenea, ”Regele” a comentat şi faptul că Farul nu a primit licenţa pentru a evolua în cupele europene în sezonul viitor.

”O victorie meritată, eu zic că am jucat, am încercat să facem un fotbal bun, cu toate că a venit această căldură. 

Nu am fost aşa de fini la ultima pasă, acolo, în careu, dar oricum am produs mult fotbal. Cu băieţii ăştia tineri care au intrat, uşor, uşor suntem pe drumul bun. 

(n.r. de Enes Sali) Cred că a fost cel mai bun, a intrat foarte bine, a făcut o repriză foarte bună, păcat că la sfârşit... mai are de învaţat decizii, să citească meciul, momentul.

A avut doi la unu cu Breda acolo, care trebuia să i-o dea, sau să dea la poartă şi să dea gol. El îşi asumă, stau de vorbă cu el o ora azi.

E un copil foarte bun, care creşte şi trebuie să avem grijă de el, că e copil. Mai e şi mic, dar e foarte iute. 

(n.r. de licenţa UEFA) Ne-a surprins total, dar mergem acolo să ne gasim dreptatea, pentru că am făcut lucrurile cum a zis preşedintele, tot timpul am vorbit înainte. Înainte să facem orice mişcare, s a discutat.

Din păcate, e o neînţelegere, sper să înţeleagă şi să putem să jucam în Liga Europa”,  a declarat Hagi, la finalul meciului.

Afla mai multe despre: hagifarul 

viewscnt
Articole similare