Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbalistul aflat la un pas de echipa naţională, aproape de a fi transferat de Gică Hagi: ”Ne-am întâlnit”

Fotbalistul aflat la un pas de echipa naţională, aproape de a fi transferat de Gică Hagi: ”Ne-am întâlnit”

Farul Constanța

Comentarii

Gică Hagi a fost la un pas de a îl aduce la clubul său pe fotbalistul aflat surprinzător pe lista preliminară de convocări a lui Edi Iordănescu.

Vineri, FRF a publicat lista preliminară de convocări pentru meciurile echipei naţionale din iunie, din Nations League.

Selecţionerul a surprins prin numirea lui Alex Dobre sau Alex Paşcanu, dar cel mai neaşteptat nume a fost de departe cel al lui Daniel Boloca.

Fotbalistul de 23 de ani, care evoluează în Serie B, la Frosinone, era necunoscut în România până când să apară pe lista lui Iordănescu jr., însă s-ar fi putut face cunoscut în ţară mult mai rapid.

Pe când acesta avea 18 ani, Boloca era în căutarea unei noi echipe, iar impresarul său, Giorgio Boscarato, s-a gândit să îl contacteze pe Gică Hagi.

”Regele” s-a întâlnit cu reprezentantul tânărului fotbalist şi i-a propus acestuia ca Boloca să facă pasul la Farul, încă numită Viitorul pe atunci, dar să fie mai întâi împrumutat în Liga 2.

Tatăl lui Boloca s-a opus însă şi, în urma unor divergenţe, i-a şi interzis lui Boscarto să îl mai impresarieze pe fiul său.

Fotbalistul aflat la un pas de echipa naţională, aproape de a fi transferat de Gică Hagi

A dat probe în Cehia, dar a plătit tribut lipsei forţei. A reuşit să găsească, totuşi, o echipă în Slovacia, Tatran Presov, care a pariat pe calităţile sale tehnice.

A petrecut acolo un an la echipa U19, a debutat şi la seniori. Un alt club din Slovacia, unde preşedinte era fostul jucător al lui Inter, Vratislav Gresko, s-a interesat de el, dar transferul nu s-a mai concretizat.

Aşa că l-am contactat pe Gheorghe Hagi, care era patron şi antrenor la o formaţie din prima ligă a României, Viitorul Constanţa. Ne-am întâlnit în Italia.

Hagi i-a propus să-l trimită la un club care juca în Liga a 2-a din România, dar băiatul nu s-a prezentat la reunirea de iarnă a echipei.

Tatăl său nu a vrut să-l trimită în România. Apoi, am avut neînţelegeri cu tatăl său şi am pierdut dreptul de a-l mai reprezenta pe Daniel”, a povestit Giorgio Boscarato pentru TorinoGranata.it.

Afla mai multe despre: daniel boloca 

viewscnt
Articole similare