Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"A fost direct vătămare corporală". Cristian Săpunaru, consternat de ce a spus Ion Crăciunescu

"A fost direct vătămare corporală". Cristian Săpunaru, consternat de ce a spus Ion Crăciunescu

CFR Cluj

Comentarii

Căpitanul echipei Rapid, Cristian Săpunaru, a declarat duminică, după meciul Rapid-CFR Cluj, că este sigur că prima lovitură de la 11 metri a fost acordată corect, după intrarea lui Scuffet la Luckassen. Antrenorul Rapidului, Adrian Mutu spune că la fazele de penalty s-a gândit că va interveni VAR-ul şi că i-a fost teamă.

Săpunaru: "La primul penalty, pot să spun că a fost direct vătămare corporală"

Rapid Bucureşti a învins duminică, pe teren propriu, formaţia CFR Cluj, scor 2-1, într-un meci al etapei a 16-a din Superligă.

În Giuleşti, scorul a fost deschis din penalty, în minutul 32. Arbitrul Cătălin Popa a acordat lovitură de la 11 m pentru Rapid, după un contact în careul clujean între portarul Scuffet şi Luckassen, iar Săpunaru a transformat pentru 1-0. CFR a egalat în minutul 54, când Deac a centrat, iar Muhar a înscris cu capul. 

”La primul penalty, pot să spun că a fost direct vătămare corporală! A intrat cu pumnii direct în capul lui. Am auzit că domnul Crăciunescu, care a fost un mare arbitru al României, a spus că nu a fost penalty. Dacă nici ăla nu a fost penalty! La al doilea penalty nu am văzut faza, eram departe. În rest, ce să mai spun? 

Am învins campioana ultimelor cinci ediţii, este o echipă puternică, cu jucători valoroşi. Noi vrem doar să intrăm în play-off. Abia după ce intrăm acolo, vedem ce vom face şi ce ne propunem. Uremază derby-ul cu FCSB, un derby care se va juca cu inima, şi la noi, şi la ei. Mi-aş dori ca Arena Naţională să fie plină la acest meci”, a declarat Cristian Săpunaru.

Adrian Mutu a fost reţinut în declaraţii: ”Un meci împotriva unei echipe puternice fizic, îmi felicit băieţii că ne-am ridicat la nivelul lor. A fost o victorie meritată! La penalty-uri, ce să spun? Îmi era frică de faptul că putea să intervină VAR-ul! Oricum nu trebuie să ducem discuţia...

Noi puteam face 2-0 cu Ioniţă sau 3-1 cu Kait. Cu ce rămân în seara asta este o prestaţie extraordinară a băieţilor mei, mai ales la nivelul atitudinii. Cu siguranţă trebuie însă să rămânem cu picioarele pe pământ pentru meciurile viitoare”, a spus antrenorul Rapidului. 

 

Afla mai multe despre: cfr cluj rapidcristian sapunaru 

viewscnt
Articole similare