Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A fost idol la Real Madrid, dar o vrea pe Liverpool câştigătoare a Ligii Campionilor. Motivul incredibil pentru care fostul elev al lui Ancelotti va ţine cu clubul englez

A fost idol la Real Madrid, dar o vrea pe Liverpool câştigătoare a Ligii Campionilor. Motivul incredibil pentru care fostul elev al lui Ancelotti va ţine cu clubul englez
Comentarii

Un fost jucător important al lui Real Madrid o va susţine pe Liverpool în finala Ligii Campionilor.

James Rodriguez a fost legitimat între 2014 şi 2020 la Real Madrid, formaţie alături de care a câştigat cele mai importante trofee din carieră. Timp de două sezoane (2017-2019) a fost împrumutat la Bayern Munchen.

A fost idol la Real Madrid, dar o vrea pe Liverpool câştigătoare a Ligii Campionilor. Motivul incredibil pentru care va ţine cu marea rivală a lui Everton

Cu toate acestea, fostul mijlocaş al ”galacticilor” îşi doreşte ca Liverpool să aibă câştige de cauză marea finală a Ligii Campionilor, de pe 28 mai, de la Paris.

Decizia a surprins lumea fotbalului, în condiţiile în care fotbalistul columbian a evoluat la Everton, marea rivală a ”cormoranilor”, chiar sub comanda lui Carlo Ancelotti.

James Rodriguez va ţine cu gruparea lui Jurgen Klopp pentru ca Luis Diaz, conaţionalul său, transferat în iarnă de formaţia engleză, să triumfe în ultimul act de la Paris.

"Liverpool joacă foarte bine şi îmi doresc ca Luchito (n.r. Luis Diaz) să câştige trofeul. Real Madrid este foarte puternică în astfel de meciuri, s-a văzut în sferturi şi în semifinale.

Va fi dificil. Am foşti colegi la Real Madrid, iubesc clubul acela, unde există foarte multă istorie, însă Liverpool poate face un meci mare", a declarat James Rodriguez, potrivit Marca.

În vârstă de 25 de ani, Luis Diaz s-a adaptat imediat la Liverpool. Finalista Ligii Campionilor a plătit pentru transferul internaţionalului columbian 45 de milioane de euro pentru a-l achiziţiona de la Porto.

Cotat la 45 de milioane de euro, Diaz a marcat cinci goluri şi a livrat patru pase decisive în 22 de apariţii pentru gruparea din Premier League, în toate competiţiile.

James Rodriguez este legitimat din septembrie 2021 la formaţia Al-Rayyan, din Qatar. Acesta a sosit la formaţia din Golf după o aventură de un sezon petrecut în Premier League, la Everton.

Ajuns la 30 de ani, columbianul a cucerit la Real Madrid de două ori Liga Campionilor (2016, 2017) şi de două ori campionatul Spaniei (2017, 2020), printre alte trofee.

Afla mai multe despre: james rodriguezreal madridliverpooleverton 

viewscnt
Articole similare