You are here:

A fost la Rapid, dar a plecat cu un imens regret: ”Am crezut că pot câştiga campionatul. Asta e dezamăgirea mea”

A fost la Rapid, dar a plecat cu un imens regret: ”Am crezut că pot câştiga campionatul. Asta e dezamăgirea mea”

Rapid

Comentarii

Adi Iencsi (49 de ani) a vorbit despre plecarea sa de la Rapid, una ce a avut loc la finalul sezonului recent încheiat.

Marele regret al lui Iencsi cu privire la Rapid: ”Am fost dezamăgit”

Rapid se pregăteşte pentru un nou sezon competiţional, unul în care giuleştenii au planuri foarte mari, mai ales în contextul multelor schimbări la nivelul lotului şi al băncii tehnice.

Unul dintre antrenorii care nu mai face parte din staff-ul Rapidului pentru viitorul sezon este şi Adi Iencsi, cel care a fost secund în mandatele lui Cristiano Bergodi şi Bogdan Lobonţ.

Iencsi a vorbit despre despărţirea care s-a produs între el şi Rapid la finalul sezonului recent încheiat şi s-a arătat nemulţumit că nu şi-a putut duce la capăt obiectivul la giuleşteni, anume un trofeu.

”Am fost dezamăgit că nu am reuşit să câştig un trofeu, dezamăgit că nu am reuşit să câştig campionatul, de aia m-am şi dus acolo (n.r. la Rapid).

În primul rând am vrut să lucrez cu antrenor pe care îl apreciez foarte mult, Cristiano Bergodi, şi bineînţeles să lucrez pentru Rapid, echipa unde eu m-am afirmat. Am crezut foarte mult că pot câştiga campionatul şi tocmai de asta este dezamăgirea mea.

Chiar dacă ar fi fost o discuţie pentru continuarea mea ca antrenor secund acolo, nu cred că aş fi fost convins să rămân acolo, pentru că eu am muncit foarte mult ca să fiu antrenor principal şi ca să rămân secund şi cu un alt antrenor, probabil că nu ar mai fi fost aceeaşi motivaţie.”, a declarat Iencsi, pentru Prima Sport.

Fost fundaş central, Adi Iencsi a cucerit Cupa României în anul 2002.

Recent, Liviu ”Bocciu” Ungurean a postat un mesaj, pe reţelele de socializare, în care şi-a anunţat plecarea din fruntea galeriei Rapidului.

Afla mai multe despre: rapidadi iencsisuperliga 

viewscnt
Articole similare