Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A jucat la trei ediţii ale Cupei Mondiale şi şi-a ales favorita în Qatar: ”E o situaţie foarte hilară”. Analiză pertinentă despre fiecare potenţială câştigătoare | EXCLUSIV

A jucat la trei ediţii ale Cupei Mondiale şi şi-a ales favorita în Qatar: ”E o situaţie foarte hilară”. Analiză pertinentă despre fiecare potenţială câştigătoare | EXCLUSIV

Cupa Mondială

Comentarii

Gică Popescu (55 de ani) s-a pronunţat şi el cu privire la Campionatul Mondial din Qatar. Fostul mare internaţional român a analizat favoritele care vor lua parte la întrecerea din Orientul Apropiat şi a precizat ce şanse au fiecare să pună mâna pe trofeul suprem.

Aşa cum selecţionerul Spaniei, Luis Enrique, sau managerul general al FCSB-ului, Mihai Stoica, sau fostul mare atacant român, Florin Râducioiu, şi ales favoritele pentru Mondialul ce urmează, la fel a procedat şi Gică Popescu.

A jucat la trei Campionate Mondiale şi şi-a ales favorita în Qatar, deşi nu este fanul Mondialul şeicilor. Gică Popescu, despre fiecare potenţială câştigătoare | EXCLUSIV

”Baciul”, care l-a criticat în termeni duri pe selecţionerul României, Edi Iordănescu, a atras atenţia asupra Franţei, pe care, datorită atacului stelar, o vede apărându-şi trofeul cucerit la ediţia din Rusia 2018.

Gică Popescu va fi fanul Braziliei şi speră ca aceasta să câştige Cupa Mondială, iar principalul argument înaintat de fostul internaţional este calitatea lotului pe care îl are la dispoziţie Tite.

Totodată, fostul căpitan al naţionalei României a abordat şi subiectul Messi, despre care a afirmat că ar merita să câştige Mondialul alături de naţionala Argentinei, singurul trofeu care lipseşte din cariera acestuia.

”Mă crezi că nici n-am senzaţia că începe Mondialul? N-am nicio senzaţie că începe Mondialul, probabil datorită perioadei în care se joacă şi în timpul Mondialului începe din nou Liga 1... e o situaţie foarte hilară. 

După terminarea sezonului, până la începea Mondialul, aveau o lună la dispoziţie, aveau o săptămână liberă şi două-trei săptămâni de pregătire.

Dar eram obişnuiţi cu Mondialul în iunie. Acum, un Mondial între 20 noiembrie - 18 decembrie e ceva nou. Sunt foarte curios cum se va desfăşura şi care vor fi reacţiile, ce se va întâmpla în Qatar. La stadioane, la climă, la cazare, pentru că am văzut că sunt tot felul de improvizaţii, corturi în deşert. Sunt foarte curios.  

(n.r. suporteri fără bere nu există....) Acestea sunt condiţiile, cei care merg acolo se aşteaptă şi sunt convins că sunt informaţi de toate aceste limite impuse de organizatori 

(n.r. despre Brazilia) Favorita mea este Brazilia, prin componenţa jucătorilor din lot. Atenţie la Franţa. 

(n.r ar merita Messi trofeul?) Argentina, ultima şansă a lui Messi de a deveni campion mondial. După şapte Baloane de Aur... singurul trofeu care îi lipseşte este cel de campion mondial şi au echipă pentru a intra în semifinale, cu siguranţă.

Germania rămâne Germania. Olanda s-ar putea să fie o surpriză pentru că e o echipă cu mulţi jucători de calitate. 

(n.r. dacă Franţa poate să-ţi apere titlul?) Franţa, cu atacul stelar pe care îl are, poate oricând să fie o opţiune la finală. Benzema, Mbappe şi Dembele, mi se pare atacul cel mai puternic.

(n.r. golgheterul CM) Mbappe, din nou... pe el îl văd cu potenţial de a ieşi golgheterul Mondialului”, a declarat Popescu, pentru Orange Sport.

Gică Popescu a făcut parte din ”Generaţia de Aur” a României şi a participat la trei turnee finale de Campionat Mondial: 1990, 1994 şi 1998.

Afla mai multe despre: cm 2022gica popescu 

viewscnt
Articole similare