Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”A lipsit motivat”. Mihai Stoica risipeseşte misterul absenţei lui Florinel Coman de la amicalul cu CS Mioveni: ”Spun în premieră” | EXCLUSIV

”A lipsit motivat”. Mihai Stoica risipeseşte misterul absenţei lui Florinel Coman de la amicalul cu CS Mioveni: ”Spun în premieră” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Mihai Stoica a explicat de ce Florinel Coman a fost absent la amicalul de astăzi al FCSB-ului contra formaţiei CS Mioveni.

Florinel Coman a fost unul dintre cei mai activi jucători ai FCSB-ului în primele două partide de verificare din această vară, disputate în compania celor două grupări din Repubica Moldova.

Totuşi, la meciul amical cu CS Mioveni, câştigat de vicecampioană cu scorul de 1-0, fotbalistul de 24 de ani a fost absent, unul motivat.

Mihai Stoica explică absenţa lui Florinel Coman de la amicalul cu CS Mioveni: ”Spun în premieră” | EXCLUSIV

Mihai Stoica a făcut precizări cu privire la motivul pentru care jucătorul lui Toni Petrea nu a fost prezent astăzi la baza de pregătire din Berceni cu ocazia amicalului cu formaţia argeşeană.

Managerul general al celor de la FCSB a explicat că Florinel Coman a devenit tătic, întrucât soţia sa Ioana a născut o fetiţă.

”A fost o formulă apropiată de cea cu care vom incepe campionatul, mai puţin doi jucători, Radunovic şi Coman.

Coman a lipsit motivat, pot să spun în premieră că mai avem un copil în... ne-am înmuţit în ultima vreme, au tot născut soţiile jucătorilor.

Coman are o fetiţă din seara asta. A născut natural şi atunci... a durat mai mult”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Florinel Coman a avut o perioadă foarte dificilă în ultimele două sezoane.

După accidentarea suferită în septembrie 2020, în meciul Backa Topola – FCSB, din turul doi preliminar din Europa League, jucătorul a fost nevoit să stea departe de gazon.

Dar acum, cu prilejul noii stagiuni, acesta doreşte să devină unul dintre oamenii de bază ai lui Toni Petrea, primind încurajări chiar şi din partea patronului Gigi Becali.

Mihai Stoica: ”Rupe aparatele la sală”

”Rupe aparatele la sală pe care înainte nici nu le atingea. Cred în potenţialul lui, toată lumea ştie. Sper doar să fie sănătos.

Coman are ceva special. Trebuie să redevină ceea ce era! Înainte de accidentarea cu Backa Topola, el trăgea echipa după el”, afirma Mihai Stoica, duminică, tot la Orange Sport.

Afla mai multe despre: florinel comanfcsb 

viewscnt
Articole similare