Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A luat două titluri cu Farul lui Hagi, dar acum a semnat cu altă echipă din Liga 1. Merge să lupte pentru calificarea în play-off

A luat două titluri cu Farul lui Hagi, dar acum a semnat cu altă echipă din Liga 1. Merge să lupte pentru calificarea în play-off

Farul Constanța

Comentarii

Legitimat la Farul timp de 11 ani, Carlo Casap s-a despărţit de echipa lui Gheorghe Hagi şi a rămas liber de contract, la începutul actualului sezon.

Imediat după plecarea de la clubul constănţean, mijlocaşul evaluat la 300 de mii de euro a semnat cu FC Botoşani, în vara anului trecut. Însă, cu doar 11 meciuri jucate în prima parte a sezonului, Carlo Casap a rămas acum din nou liber de contract.

Astfel, conform fanatik.ro, fotbalistul în vârstă de 25 de ani se va lupta pentru calificarea în play-off-ul Superligii, după ce a semnat cu Hermannstadt, ocupanta locului şase.

Carlo Casap are trei trofee câştigate pe plan intern alături de Farul Constanţa. În 2017, mijlocaşul se poate lăuda cu titlul cucerit în Liga 1, performanţă repetată şi în primăvara anului trecut, când echipa lui Gheorghe Hagi a câştigat lupta pentru campionat cu FCSB. De asemenea, Casap are în palmares şi Cupa României câştigată în 2019.

Afla mai multe despre: farul 

viewscnt
Articole similare