Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”A semnat şi şi-a luat rămas bun”. A anunţat prima plecare de la FCSB: ”A fost emoţionant”. Unde va merge campionul României | EXCLUSIV

”A semnat şi şi-a luat rămas bun”. A anunţat prima plecare de la FCSB: ”A fost emoţionant”. Unde va merge campionul României | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

FCSB a început deja campania de transferuri pentru sezonul următor, unul în care marele vis al lui Gigi Becali este reprezentat de grupele Ligii Campionilor. În acest sens, campioana României face primele modificări în lotul de jucători a duce la îndeplinire acest obiectiv măreţ.

FCSB este campioana României şi face deja primele pregătiri în ceea ce priveşte conturarea lotului pentru stagiunea următoare.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Primii jucători a căror situaţie trebuie rezolvată sunt cei a căror contracte sunt pe final. Dacă Vali Creţu îşi va prelungi înţelegerea, situaţia este mai complicată la Radunovic, în timp ce Ovidiu Popescu este exact opusă.

Aşadar, cel care a ajuns să fie cunoscut drept ”cel mai vechi jucător din lotul roş-albaştrilor” nu îşi va mai prelungi contractul cu FCSB şi va pleca de la echipă după opt ani de zile.

Una dintre explicaţiile plecării lui Ovidiu Popescu de la FCSB: ”Avem nevoie de sânge proaspăt”

Iar Mihai Stoica a confirmat acest aspect. Totodată, oficialul campioanei a dezvăluit şi care este următoarea destinaţie a fotbalistului în vârstă de 30 de ani, sosit la FCSB pe când avea doar 22 de ani.

”A fost chiar emoţionant. Opt ani. A venit, şi-a luat rămas bun. Nu semnează cu Sepsi, cu Universitatea Cluj. A semnat şi după aia şi-a luat rămas bun de la coechipieri, a trimis şi un mesaj.

Mihai Stoica: ”Îţi face plăcere să lucrezi cu astfel de fotbalişti”

E un băiat excepţional. Îţi face plăcere să lucrezi cu astfel de fotbalişti. N-a ridicat niciodată vreo problemă. A fost jucătorul nostru care a jucat toate poziţiile. Îl şi ajută, dar câteodată îi şi crează probleme.

Creţu e doar fundaş dreapta, Risto (n.r. Radunovic) e doar fundaş stânga, el e de toate. Nacho n-a jucat niciodată atacant lateral, n-a jucat inter.

Au trecut opt ani, avem nevoie de sânge proaspăt. Este important să aduci jucători care să joace. Am foarte multă experienţă, asta am spus şi la Urziceni. Trebuie neapărat să aducem jucători importanţi pe fiecare compartiment. Am ales axul, trebuie să aducem în fiecare compartiment câte un jucător”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Ovidiu Popescu a evoluat în 248 de partide pentru FCSB în cei opt ani de zile. A marcat şase goluri şi a dat 13 pase decisive. În acest sezon, Popescu a jucat în 36 de meciuri pentru campioni, livrând un gol şi pasă decisivă. 

Proaspătul campion în vârstă de 30 de ani este cel mai vechi jucător din lotul roş-albaştrilor. Ovidiu Popescu se află la FCSB din 2016, an în care ajungea de la Poli Timişoara, pentru 200.000 de euro. Dar acum va pleca din postura de jucător liber de contract.

Afla mai multe despre: fcsbovidiu popescusuperligamihai stoica 

viewscnt
Articole similare