Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A venit la Cluj pentru evenimentul lui Mutu, dar îl laudă pe Dan Petrescu: ”S-a întors? De aceea CFR e campioană din nou”

A venit la Cluj pentru evenimentul lui Mutu, dar îl laudă pe Dan Petrescu: ”S-a întors? De aceea CFR e campioană din nou”

Fotbal intern

Comentarii

Un fost coleg de-al lui Adrian Mutu de la Chelsea l-a lăudat pe Dan Petrescu, antrenorul celor de la CFR Cluj, şi el fost jucător la formaţia engleză.

La Cluj-Napoca are loc un eveniment de gală: meciul de retragere al lui Adrian Mutu, care va reuni mai multe nume importante şi celebre din cariera de jucător al ”Briliantului”.

Printre aceştia se numără şi Jimmy Floyd Hasselbaink. Fostul internaţional olandez a fost coleg la Chelsea cu Mutu, în sezonul 2003-2004.

A venit la Cluj pentru evenimentul lui Mutu, dar îl laudă pe Dan Petrescu: ”S-a întors? De aceea CFR e campioană din nou”

Sosit în România, Hasselbaink a povestit despre relaţia de prietenie pe care o avea cu fostul mare decar al naţionalei României în perioada petrecută la Londra.

Ajuns la 50 de ani, vârful născut în Surinam îl cunoaşte şi pe Dan Petrescu. Acesta l-a lăudat pe tehnicianul român după ce a făcut-o pe CFR Cluj campioană a Ligii 1.

”Am multe amintiri plăcute, a fost colegul meu la Chelsea, am jucat multe meciuri împreună în primul lui an acolo. 

Adrian a fost unul dintre prietenii mei buni la Chelsea, alături de Mario Melchiot.

România mereu a fost mereu o ţară care a produs mulţi jucători buni, mulţi fotbalişti tehnici.

Aveţi câteva echipe bune. Cluj, campioană din nou. Îl ştiu pe Dan (n.r. Petrescu) foarte bine. El e acum antrenor aici? S-a întors? De aceea e campioană din nou”, a declarat Hasselbaink, la sosirea în România.

Jimmy Floyd Hasselbaink a jucat la Chelsea în perioada 2000-2004, în ultimul sezon fiind coleg cu Mutu.

Acesta nu a fost coechipier şi cu Dan Petrescu, deoarece antrenorul CFR-ului a jucat la formaţia londoneză până în anul 2000.

Hasselbaink a acumulat 23 de selecţii la naţionala Olandei, pentru care a marcat nouă goluri. În carieră a mai trecut pe la Atletico Madrid, Leeds sau Middlesbrough.

La meciul de retragere al lui Adrian Mutu, pe lângă Hasselbaink, se numără şi Gheorghe Hagi, care va fi atât antrenor cât şi jucător, Adi Ilie, Paulo şi Fabio Cannavaro, Luca Toni, Claude Makelele sau Alessandro Del Piero. Actualul antrenor al Rapidului va juca pentru ambele echipe.

Afla mai multe despre: mutudan petrescu 

viewscnt
Articole similare