Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Accidentari înfiorătoare în Şahtior - Real Madrid! Trubin şi Rudiger s-au dat cap în cap, iar fundaşul a ieşit plin de sânge de pe teren | VIDEO

Accidentari înfiorătoare în Şahtior - Real Madrid! Trubin şi Rudiger s-au dat cap în cap, iar fundaşul a ieşit plin de sânge de pe teren | VIDEO
Comentarii

Real Madrid a smuls dramatic un punct la Varşovia din duelul cu Şahtion Doneţk, dar cu un cost mare pentru Rudiger, marcatorul golului egalizator.

Rudiger, plin de sânge după ieşirea portarului Trubin

Calificarea pe tabloul din Champions League rămâne deschisă pentru trei echipe. Real Madrid conduce grupa, cu 10 puncte, Leipzig ocupă locul secund, cu şase puncte, iar Şahtior e pe trei, cu un punct mai puţin. Celtic e codaşa grupei, cu un punct acumulat. 

Real Madrid a evitat înfrângerea în Polonia, acolo unde-şi joacă Şahtior meciurile considerate acasă, datorită unui gol înscris la una dintre ultimele faze ale meciului. 

Ucrainenii au condus aproape toată repriza secundă, după ce Zubkov a marcat în minutul 46. În cele din urmă, Şahtior Doneţk şi Real Madrid au remizat, 1-1, dar partida a fost marcată pe final de accidentări înfiorătoare. 

În minutul 90+5, Rudiger a primit în careul advers o centrare, a reuşit să lovească mingea înaintea portarului lui Şahtior, mingea a intrat în poartă, dar cei doi s-au lovit violent. 

Trubin a ieşit cu pumnul în faţă, dar s-a lovit cap în cap cu Rudiger. Amândoi au rămas pe gazon şi minute bune au primit îngrijiri medicale. 

Fundaşul lui Real Madrid a avut urmări grave. Cu arcada spartă, Rudiger a sângerat abundent, în timp ce portarul gazdelor a continuat partida cu un bandaj în jurul capului. 

Toate rezultatele de miercuri din Champions League, video pe Orangesport.ro. 

Afla mai multe despre: rudigertrubinsahtior real madrid 

viewscnt
Articole similare