Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Acuzaţii la adresa lui Erling Haaland, înaintea finalei Cupei Mondiale a Cluburilor. ”S-a comportat ca şi cum nu ar fi existat"

Acuzaţii la adresa lui Erling Haaland, înaintea finalei Cupei Mondiale a Cluburilor. ”S-a comportat ca şi cum nu ar fi existat"

Manchester City

Comentarii

Erling Haaland (23 de ani) a fost acuzat că a ignorat mai mulţi copii în timp ce se plimba printr-un centru comercial la Jeddah.

Acuzaţii la adresa lui Haaland

Erling Haaland ar putea să îşi piardă mai mulţi fani. Giovanna Costi, soţia internaţionalului brazilian Ganso, l-a acuzat pe starul norvegian de la Manchester City că i-a ignorat fiul, un fan al său, înaintea finalei Cupei Mondiale a Cluburilor, care are loc vineri, între City şi Fluminense.

Costi a povestit joi, pe Instagram, cum băieţelul său şi alţi copii au fost ignoraţi de Haaland în timp ce fostul atacant al echipei Borussia Dortmund se plimba liniştit printr-un centru comercial din Jeddah.

"A fost HORRIBIL. Henrico este îngrozit! A fost un fan! Nici măcar nu vrea să-i spună numele acum... Erau doar şase copii, nu s-au putut apropia, nici măcar nu i-a salutat de la distanţă. S-a comportat ca şi cum nu ar fi existat", a deplâns Giovanna Costi.

"Încă nu-mi vine să cred că Haaland nu i-a salutat pe copiii care sunt super-fanii lui, că nici măcar nu s-a uitat la ei", a confirmat Karina Xavier, partenera fundaşului brazilian Samuel Xavier.

Erling Haaland nu va putea juca în finala Cupei Mondiale a Cluburilor de vinerea aceasta, din cauza unei accidentări suferite înaintea deplasării în Arabia Saudită.

Afla mai multe despre: erling haalandmanchester citypremier league 

viewscnt
Articole similare