adplus-dvertising
Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adevărul despre posibilul transfer al lui Cristiano Ronaldo la Borussia Dortmund. Dezvăluirea făcută de preşedintele clubului german

Adevărul despre posibilul transfer al lui Cristiano Ronaldo la Borussia Dortmund. Dezvăluirea făcută de preşedintele clubului german

Campionate

Comentarii

În ultima vreme s-a speculat pe seama unei posibile treceri a lui Cristiano Ronaldo de la Manchester United la Borussia Dortmund.

Preşedintele celor de la Borussia Dortmund, Hans-Joachim Watzke, a negat vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, zvonurile despre o posibilă sosire a lui Cristiano Ronaldo la clubul german.

Hans-Joachim Watzke a dorit să dezmintă interesul Borussiei, însă, potrivit unor articole apărute în presa germană, Dortmund ar putea fi o ţintă pentru Cristiano Ronaldo, care ar putea juca astfel în Liga Campionilor.

Presa germană mai face referire şi la problemele apărute în atacul grupării din Dortmund, care după ce l-a pierdut pe Erling Haaland, plecat la Manchester City, a rămas pentru o lungă perioadă şi fără înlocuitorul acestuia, Sebastien Haller, diagnosticat cu un cancer al testiculelor la câteva zile după ce semnase contractul cu Borussia.

Astfel, în acest moment, Borussia Dortmund se bazează în atac pe veteranul Anthony Modeste, 34 de ani, venit de la FC Koln, şi pe tinerii Karim Adeyemi (20 de ani) şi Youssoufa Moukoko (17 ani).

viewscnt
Articole similare