Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Din seria ”Berlusconi şi românii”. Un tricolor, dorit de Monza. Anunţul presei din Italia

Din seria ”Berlusconi şi românii”. Un tricolor, dorit de Monza. Anunţul presei din Italia

Serie A

Comentarii

Încă un internaţional român poate ajunge în această vară în Serie A, acolo unde este dorit de unul dintre cele mai populare cluburi din noul sezon al campionatului italian.

Serie A continuă să fie un miraj pentru jucătorii români. În momentul din faţă, în Italia sunt legitimaţi cei mai mulţi români dintre primele cinci campionate de top din Europa.

Monza, nou-promovata patronată de celebrul Silvio Berlusconi, îl are în vizor pe unul dintre internaţionalii români care a avut o creştere constantă în ultimul an.

Din seria ”Berlusconi şi românii”. Un tricolor, dorit de Monza. Anunţul presei din Italia

Astfel, Monza îl doreşte pe fundaşul Andrei Raţiu, conform Tuttomercatoweb, care este văzut drept omul care poate acoperi banda dreaptă a defensivei.

Andrei Raţiu este unul dintre puţinii jucători ai echipei naţionale în ultima perioadă care au fost apreciaţi de suporteri.

Apărătorul de 24 de ani este legitimat, din 2021, la Huesca, formaţie din a doua ligă a Spaniei, acolo unde a devenit unul dintre cei mai importanţi jucători ai echipei. În sezonul trecut, Raţiu a bifat 34 de meciuri la formaţia spaniolă.

Cotat la un milion de euro, Andrei Raţiu a fost timp de mai mulţi ani în curtea celor de la Villareal. A bifat o prezenţă, dar nu a reuşit să confirme şi să rămână la echipa mare.

A avut o scurtă experienţă şi în Olanda, la ADO Den Haag, între august 2020 şi ianuarie 2021, după care s-a întors la Villareal.

În vara anului trecut a rămas liber de contract şi a semnat cu Huesca, iar în perioada aceasta poate face pasul spre Serie A.

Totuşi, conform sursei citate, în momentul în care l-a cedat la Huesca, Villareal a păstrat un drept de răscumpărare, pentru ca mai apoi să-l vândă sau să-l împrumute în Italia.

Andrei Raţiu a strâns opt selecţii în tricoul echipei naţionale, pentru care a debutat în luna septembrie a anului trecut.

În prima etapă din Serie, Monza a pierdut în faţa formaţiei AC Torino, scor 1-2. În etapa următoare, nou-promovata se va deplasa pe terenul celor de la Napoli. duminică, 21 august.

Afla mai multe despre: ratiuserie amonza 

viewscnt
Articole similare