Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Stoica l-a taxat şi pe singurul tricolor lăudat! "Am auzit cu stupoare despre cât de bine a jucat" | EXCLUSIV

Mihai Stoica l-a taxat şi pe singurul tricolor lăudat! "Am auzit cu stupoare despre cât de bine a jucat" | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, l-a taxat şi pe singurul tricolor lăudat, în urma meciului cu Muntenegru.

Mihai Stoica, despre Andrei Raţiu

  • România va întâlni Finlanda, sâmbătă, 11 iunie, de la ora ora 21:45, şi Muntenegru, marţi, 14 iunie, tot de la ora 21:45, ambele meciuri pe Stadionul Giuleşti, în grupele Ligii Naţiunilor.

Edi Iordănescu a schimbat fundaşii laterali în primele două partide din Liga Naţiunilor. Cu Bosnia, Camora şi Manea au fost aleşi, în timp ce Bancu şi Raţiu au evoluat în înfrângerea cu Muntenegru. 

Raţiu luat toate privirile cu acţiunile sale ofensive şi a părut a fi singurul tricolor care a ieşit pe plus în viziunea mai multor voci din fotbalul românesc. Totuşi, MM Stoica consideră că fundaşul dreapta de la Huesca a şters tot ce a făcut bine la faza golului secund al Muntenegrului. 

Atunci, Radunovic a trecut în viteză pe lângă Raţiu, Chiricheş a gafat în propriul careu, iar scorul final a fost stabilit pe finalul partidei, 2-0. 

"Am jucat cu Muntenrgru, cine era la Muntenegru? Noi îi batem la Bucureşti, eu cred asta. Eşti la echipa naţională, ai intrat în vestiar, ai văzut împotriva cui joci şi nu poate să îţi fie teamă! 

Am auzit cu stupoare despre cât de bine a jucat Raţiu (n.r. - cu Muntenegru), dar el a greşit la al doilea gol, nu avea voie ca Radunovic să treacă de el. Ăsta a fost un eşec al tuturor, de la magazioner până la selecţioner. Gândit greşit, executat greşit. Totul greşit. 

Cu Bosnia s-a văzut o schimbare. Se poate schimba totul, dacă toţi recunosc că au fost penibili. De cine să îţi fie frică? Bosniacii erau peste Muntenegru, dar noi am fost mai buni. Puşcaş s-a bătut, Marius Marin a mers să se ia la bătaie cu unu mare de tot. Era atitudine! De la Muntenegru, Bosnia, nu prea ştiam jucători. Doar câţiva de la amicale aşa", a declarat expertul Orange Sport. 

Afla mai multe despre: mihai stoicaandrei ratiuedi iordanescu 

viewscnt
Articole similare