Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Mititelu a anunţat plecarea ”preferatului” său de la FC U Craiova: ”Nu pot să îl ţin, are foarte multe oferte”. Prima ”victimă” a noului antrenor?

Adrian Mititelu a anunţat plecarea ”preferatului” său de la FC U Craiova: ”Nu pot să îl ţin, are foarte multe oferte”. Prima ”victimă” a noului antrenor?galerie foto

FC U Craiova

Comentarii

Deşi îşi propunea să prindă play-off-ul în acest sezon, FC U Craiova se află mai aproape de retrogradare decât de top 6, iar Adrian Mititelu plănuieşte schimbări importante în Bănie. Patronul clubului oltean a confirmat că ”preferatul” său urmează să plece curând de pe Ion Oblemenco.

În această vară, FC U Craiova a reuşit să îl aducă pe banca tehnică pe unul dintre cei mai râvniţi antrenori din Liga 1, dar, după doar câteva luni, acesta a fost nevoit să plece de la club.

Presiunea uriaşă resimţită de Marius Croitoru în Bănie l-a motivat pe tehnician să îşi dea demisia, după o serie modestă de rezultate în campionat.

Deşi nu mai are antrenor de etape bune, Adrian Mititelu încă nu a instalat pe altcineva pe banca tehnică a echipei sale, însă este în negocieri cu Walter Zenga.

Unul dintre criteriile italianului pentru a veni la FC U Craiova este ca preparatorul fizic Dan Vasilică să fie îndepărtat, întrucât a aflat că acesta ar fi contribuit la demiterea mai multor antrenori din Bănie.

”Prefratul” lui Adrian Mititelu, Vasilică se află la Craiova de mai bine de trei ani şi a stat chiar şi pe banca tehnică a echipei, ca interimar, la 10 meciuri.

Marius Şumudică a dezvăluit că, atunci când negocia cu FC U Craiova, Mititelu a încercat să îl impună pe Vasilică în stafful său, motiv pentru care discuţiile nu s-au concretizat.

”Nu pot să îl ţin, are foarte multe oferte”

După ce a făcut atâtea eforturi pentru a îl păstra la club, finanţatorul Craiovei i-a anunţat plecarea preparatorului fizic, dar nu a dat de înţeles că ar fi dorinţa lui Zenga, ci doar a afirmat că acestuia îi expiră contractul.

Adrian Mititelu nu a ratat ocazia de a îi mai ”înţepa” pe suporteri şi pe Marius Croitoru o dată, transmiţându-le celor din galeria olteană că vor simţi absenţa lui Vasilică.

Vasilică mai are câteva luni de contract şi nu ştiu dacă mai pot să-l ţin, pentru că are foarte multe oferte. Vor vedea suporterii cine e Vasilică peste câteva luni, când va lucra la alt club.

Sunt convins că atunci când va rămâne liber, va primi oferte foarte, foarte mari, pentru că e cel mai bun meseriaş din domeniu. Pe el îl judecă Peluza Sud, 'Gogoaşă' (n.r. liderul galeriei) îi analizează munca şi îl etichetează.

În schimb, Marius Croitoru era zeu pentru ei. Sunt consternat de jignirile aduse lui Dan Vasilică. Marius Croitoru a fost ridicat în slăvi, aplaudat şi iubit de peluză, dar el a avut echipa pe mână, el a administrat-o.

Şi totuşi, vedeţi, că după două săptămâni de antrenament cu Vasilică, echipa începe să-şi revină. Iar cel care a contribuit la revenirea echipei este înjurat, jignit”, a declarat Adrian Mititelu.

Afla mai multe despre: adrian mititelu 

viewscnt
Articole similare