Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Mititelu a revenit la sentimente mai bune! Când s-ar putea deschide porţile pentru suporteri la U Craiova 1948

Adrian Mititelu a revenit la sentimente mai bune! Când s-ar putea deschide porţile pentru suporteri la U Craiova 1948

FC U Craiova

Comentarii

Formaţia FC Rapid a fost învinsă, vineri seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, de echipa FCU Craiova 1948, într-un meci din etapa a 25-a din Superligă.

Adrian Mititelu a revenit la sentimente mai bune! Când s-ar putea deschide porţile pentru suporteri la U Craiova 1948

Oaspeţii au marcat prin Bauza ‘1 (secunda 45) şi Bahassa ’57. Rapidiştii au redus din diferenţă prin Iacob ’87.

Patronul formaţiei U Craiova 1948, Adrian Mititelu, s-a arătat entuziasmat de meciul făcut de echipa sa, care a câştigat în Giuleşti, contra Rapidului, după un joc solid prestat de elevii pregătiţi de Nicolo Napoli.

Patronul lui U Craiova 1948 a revenit la sentimente mai bune faţă de suporterii echipei sale. După ce a interzis suporterii pe stadion la meciurile Craiovei, Mititelu este gata să revină asupra deciziei în perioada următoare.

Mititelu a dat de înţeles că lucrurile se vor schimba şi a făcut anunţul chiar după partida de ieri din Giuleşti. 

”Am fost informat că nu vor să mai facă ce au făcut la Sepsi. Or să fie mici restricţii dar lumea o să intre la meci”, a declarat Adrian Mititelu.

Când s-ar putea deschide porţile pentru suporteri la U Craiova 1948

U Craiova 1948 ar mai putea juca acasă cu spectatori din etapa cu numărul 26, pe 18 februarie, atunci când echipa antrenată de Nicolo Napoli primveşte vizita lui FC Voluntari. Atunci, organizatorii ar fi pregătiţi pentru orice demonstraţie de forţă din tribune. 

"Nu, nu, nu (n.r. - nu ia în calcul să joace toate meciurile cu porţile închise).  De la meciul următor sper să putem. Nu am avut timp să prevenim acţiunile pe care le aveau ei în plan. Sunt mai multe chestiuni pe care nu le pot spune azi. Fotbalul e pentru fani, nu pentru nenorociţi. 

Sumntem în România, în Craiova. Civilizaţia la noi mai are până ajunge. Fac educaţia unui popor? Ce sunt eu?", a declarat, recent, Mititelu la Orange Sport.

”L-am visat pe Gică Hagi şi am câştigat”. Adrian Mititelu, show după Rapid - U Craiova 1948 1-2: ”Înainte, îl visam pe Gigi Becali şi nu îmi mergea bine” | VIDEO

Afla mai multe despre: adrian mititeluu craiova 1948 

viewscnt
Articole similare