Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Mititelu intervine după ce Marius Croitoru a ajuns la patru înfrângeri în Superligă cu U Craiova 1948: "M-am săturat să spun în fiecare zi"

Adrian Mititelu intervine după ce Marius Croitoru a ajuns la patru înfrângeri în Superligă cu U Craiova 1948: "M-am săturat să spun în fiecare zi"

FC U Craiova

Comentarii

Marius Croitoru nu are cel mai bun start de sezon cu U Craiova 1948. Cum ultimul cuvânt îl are de spus Adrian Mititelu, antrenorul poate sta liniştit după ultimul anunţ al patronului.

Adrian Mititelu, verdict în privinţa lui Marius Croitoru

După şapte meciuri disputate în campionat, oltenii sunt doar pe locul 12, cu şapte puncte. Marius Croitoru a câştigat doar două partide, cu CFR Cluj şi FC Argeş, are o remiză cu FCSB, dar înfrângerile pun presiune pe U Craiova 1948. 

După 1-2 cu UTA, Marius Croitoru a ajuns la patru înfrângeri în Superligă, dar tehnicianul se poate baza, în continuare, pe încrederea lui Adrian Mitetelu, care s-a declarat încântat de jocul echipei în mai multe rânduri. 

"Nu ne abatem de la drum, nu va fi schimbat Croitoru cum încearcă unii să îi cânte prohodul. Eu m-am săturat să spun în fiecare zi că nu îl schimbăm.

(n.r. - despre rezultatele slabe). Tragedie e razboul din Ucraina, nu că nu jucăm noi în play-off, deşi eu cred că vom juca", a declarat Adrian Mititelu. 

De altfel, patronul echipei din Oltenia anunţa, în urmă cu două săptămâni, că este ferm în privinţa tehnicianului care l-a înlocuit pe Nicolo Napoli. 

"Sunt foarte mulţumit şi avem un antrenor foarte bun. M-a surprins din toate punctele de vedere şi îl susţin din toate punctele de vedere. Chiar sunt mulţumit de activite şi de felul lui de a fi. 

Chiar este un antrenor... Din tot ce am avut până acum, este cel mai aproape de ceea ce îmi doresc", a declarat Adrian Mititelu pentru Orange Sport. 

În aceste zile, Marius Croitoru l-ar putea pierde pe Andrea Compagno, care e aproape de un transfer la FCSB. Deşi Gigi Becali şi Adrian Mititelu au bătut palma, atacantul ezită să accepte oferta venită de la FCSB, conform informaţiei oferite de Mihai Stoica. 

 

Afla mai multe despre: adrian mititelumarius croitoruandrea compagno 

viewscnt
Articole similare