Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răsturnare de situaţie! FCSB nu s-a înţeles cu Compagno pentru transfer. Mihai Stoica anunţă ce s-a întâmplat: "Sunt extenuat" | EXCLUSIV

Răsturnare de situaţie! FCSB nu s-a înţeles cu Compagno pentru transfer. Mihai Stoica anunţă ce s-a întâmplat: "Sunt extenuat" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, a anunţat că echipa pe care o reprezintă s-a înţeles cu U Craiova 1948 asupra transferului lui Andrea Compagno. În acest moment, atacantul italian este cel care ezită să-şi dea acordul pentru perfectarea mutării.

Andrea Compagno ezită să semneze cu FCSB. Cluburile s-au înţeles

Ceea ce părea un transfer sigur s-a transformat într-o negociere la sânge între FCSB şi reprezentanţii atacantului de la U Craiova 1948. În acest moment, Andrea Compagno şi agentul său nu au acceptat contractul propus de Gigi Becali. 

În decursul zilei de sâmbătă, Gigi Becali s-a înţeles cu Adrian Mititelu în schimbul sumei de 1.5 milioane de euro, după ce cele două părţi au ajuns undeva la mijloc în privinţa detaliilor financiare ale transferului. 

Totuşi, FCSB poate rămâne din nou cu buza umflată în privinţa postului de atacant central. Recent, Pavol Safranko a negociat cu FCSB, dar a semnat cu Sepsi OSK.

Şi transferul lui Compagno e în aer. Anunţul a fost făcut de Mihai Stoica, cel care a anunţat răspicat: propunerea pentru atacantul italian şi agentul său nu va fi schimbată, semn că fotbalistul şi reprezentantul său şi-ar dori condiţii financiare mai bune faţă de ce a oferit Gigi becali. 

"Cluburile s-au înţeles. Acordul de transfer a fost semnat, nu ne-am înţeles cu jucătorul. Sau cu agentul jucătorului. Oferta noastră e pe masa lor. Dacă o acceptă, bine, dacă nu, rămâne la Craiova. Agentul lui e străin. 

Sunt atât de extenuat că nu mă mai interesează de ce (n.r.- jucătorul încă nu şi-a dat acordul), spun doar care e rezultatul la momentul ăsta. La momentul ăsta nu ne-am înţeles, iar noi mai mult decât am oferit, nu oferim. La mine toate sunt secrete ce discut, la Gigi toate se spun. Suma e exagerată, la Miculescu nu e suma exagerată", a declarat expertul Orange Sport, Mihai Stoica. 

Cu câteva ore în urmă, Adrian Mititelu a dezvăluit cum a ajuns să-l lase pe Andrea Compagno să se transfere la FCSB. În acest moment, italianul i-ar putea strica reţeta financiară la care s-a gândit afaceristul care speră să-şi recupereze din investiţia din ultimii cinci ani, în valoare de 12 milioane de euro. 

În vârstă de 26 de ani, Andrea Compagno s-a născut în Palermo, însă a început fotbalul în Catalania. De-a lungul carierei a mai evoluat pentru Due Torri, Pinerolo, SSD Argentina Arma, Borgosesia, Nourese şi Tre Fiore.

 

Afla mai multe despre: andrea compagnofcsbmihai stoicaandrea compagno transfer u craiova 1948 fcsb 

viewscnt
Articole similare