Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Mititelu jr. dă cărţile pe faţă: ”Pe el mi l-aş dori antrenor”. Ce spune de plecarea lui Mutu | EXCLUSIV

Adrian Mititelu jr. dă cărţile pe faţă: ”Pe el mi l-aş dori antrenor”. Ce spune de plecarea lui Mutu | EXCLUSIV

FC U Craiova

Comentarii

Odată cu plecarea lui Adi Mutu de la FC U Craiova, Adrian Mititelu jr. a vorbit despre despărţirea de ”Briliant” şi despre cine ar fi candidatul ideal pentru a îi lua locul.

Adi Mutu şi FC U Craiova s-au despărţit oficial, după doar 12 meciuri oficiale. Bilanţul ”Briliantului” în Bănie este de trei victorii, trei egaluri şi şase înfrângeri. Fostul atacant este cel ce a ales să părăsească echipa, demisionând după derby-ul pierdut cu CSU.

Adrian Mititelu jr. a recunoscut că aducerea lui Mutu a fost, cel mai probabil, o greşeală, dar nu regretă că i-a dat frâiele echipei. În plus, conducătorul lui FC U Craiova a recunsocut că îl doreşte pe Şumudică pe banca formaţiei sale, dezvăluind că se află în discuţii cu acesta.

Adrian Mititelu jr. dă cărţile pe faţă

Nu neapărat meciul de ieri a fost decisiv pentru Adi, întreaga situaţie a fost. Nu e exclusiv vina antrenorului. Prima parte am început foarte bine, cu un joc foarte frumos. Normal că antrenorul trebuie să ia o decizie. Jucătorii care au fost propuşi de mine au primit ok-ul lui Adi, nu i-au fost forţaţi.

Dacă ne uităm la mecuri, e primul meci când pierdem la două goluri. Am făcut multe egaluri, am pierdut la un gol, pe greşeli defensive. Kovacic şi Diallo sunt jucători care au jucat la nivel înalt, nu ştiu cum au tot greşit. A fost un meci trăit la maxim, dar am fost foarte dezamăgit de ce s-a petrecut în repriza a doua.

În prima mi-a plăcut ce am văzut, dar în a doua... Am pierdut o luptă, nu războiul. Vreau să spun faptul că acest derby a venit într-un moment greu, delicat. Cum s-a confirmat, discutăm cu domnuil Şumudică, dar nu pot să vă dau detalii. Voi încerca să aduc un antrenor până joi, când se reuneşte echipa. Mi-aş dori să fie Şumudică.

E normal că am greşit undeva cu Adi Mutu, dar nu pot să regret că l-am adus, a avut foarte mult ghinion, în viitor va fi unul dintre cei mai buni antrenori români. E cel mai profesionist din toţi antrenorii cu care am lucrat”, a declarat Mititelu jr., pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: fc u craiovaadi mutuadrian mititelu jr.marius şumudică 

viewscnt
Articole similare