Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Scandal de proporţii în tenis! Campionul olimpic şi numărul 4 ATP, acuzat de violenţă domestică. A fost deschisă o investigaţie

Scandal de proporţii în tenis! Campionul olimpic şi numărul 4 ATP, acuzat de violenţă domestică. A fost deschisă o investigaţie

Tenis

Comentarii

Acuzat de violenţă domestică de către fosta sa iubită, Olga Sharypova, campionul olimpic şi numărul 4 mondial Alexander Zverev, se află acum sub privirea atentă a ATP, care a deschis luni o anchetă internă.

Scandal de proporţii în tenis!

Organismul mondial de tenis a anunţat luni deschiderea unei anchete interne vizând campionul olimpic de la Tokyo, acuzat de prietena sa, Olga Sharypova, de violenţă domestică. Faptele luate în considerare sunt de la Masters 1000 din Shanghai 2019.

În octombrie 2020, tânăra a oferit  deja o primă versiune, însă nu a depus plângere. Cu puţin peste o lună în urmă, ea şi-a confirmat acuzaţiile într-o lungă mărturisire către revista Slate, adăugând şi mai multe detalii.

Această investigaţie internă vine ca urmare a primirii unui raport comandat de ATP la începutul sezonului către o structură independentă, responsabilă cu evaluarea şi recomandarea regulilor pentru protecţia şi garantarea adulţilor şi minorilor implicaţi în tenisul profesional împotriva tuturor formelor de abuz .

Afla mai multe despre: alexander zverev 

viewscnt
Articole similare