Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adversar infernal! CFR Cluj - Lazio, pentru optimile Conference League. Toate meciurile stabilite la tragerea la sorţi

Adversar infernal! CFR Cluj - Lazio, pentru optimile Conference League. Toate meciurile stabilite la tragerea la sorţi

CFR Cluj

Comentarii

Campioana României, CFR Cluj, s-a calificat joi seara în play-off-ul pentru accederea în optimile Conference League, după ce a terminat pe locul secund dintr-o grupă cu Sivasspor, Slavia Praga şi Ballkani. Tragerea la sorţi pentru optimile de finală a adus Lazio, cel mai greu adversar, pentru campioana României.

LIVE VIDEO | CFR Cluj îşi află adversara din play-off-ul Conference League

Meciurile din play-off-ul de calificare pentru optimi se vor disputa în 16 şi 23 februarie 2023, iar optimile sunt programate pentru zilele de 9 şi 16 martie 2023.

16-imile Conference League

  • Qarabag (Azerbaidjan) - Gent (Belgia)
  • Trabzonspor (Turcia) - Basel (Elveţia)
  • Lazio (Italia) - CFR Cluj (România)
  • Bodo/Glimt (Norvegia) - Lech Poznan (Polonia)
  • Braga (Portugalia) - Fiorentina (Italia)
  • AEK Larnaca (Cipru) - Dnipro-1 (Ucraina)
  • Sheriff Tiraspol (Republica Moldova) - FK Partizan (Serbia)
  • Ludogoreţ (Bulgaria) - Anderlecht (Belgia)

Tragerea la sorţi a meciurilor din play-off-ul de calificare pentru optimile Conference League se va desfăşura luni, 7 noiembrie, la Nyon, în Elveţia, de la 15:00. 

Adversarii echipei CFR Cluj în această fază a competiţiei vor fi aleşi dintre: Bodo Glimt (Norvegia), AEK Larnaca (Cipru), Ludogoreţ Razgrad (Bulgaria), Sporting Braga (Portugalia), Sheriff Tiraspol (Moldova), Lazio Roma (Italia), Qarabag Agdam (Azerbaidjan) şi Trabzonspor (Turcia). Aceste echipe au terminat pe locul trei în grupele Ligii Europa.

Celelalte echipe calificate în play-off sunt Anderlecht (Belgia), FC Basel (Elveţia), Dnipro-1 (Ucraina), Fiorentina (Italia), Gent (Belgia), Lech Poznan (Polonia) şi Partizan (Serbia), care, la fel ca CFR Cluj, au terminat pe locul doi grupele Conference League.

Echipa antrenată de Dan Petrescu a rămas singura reprezentantă a României din cupele europene, după ce FCSB, care a jucat în grupele Conference League, a avut un parcurs dezastruos, iar Universitatea Craiova şi Sepsi Sfântu Gheorghe nu au trecut de preliminarii.

Câştigătoarele grupelor din Conference League, Istanbul Basaksehir, West Ham, Villarreal, Nice, Alkmaar, Djurgardens, Sivasspor şi Slovan Bratislava sunt calificare, deja, în optimile de finală. 

Calificarea în optimi, în faţa următoarei adversare, ar mai aduce 600.000 de euro, iar din acest punct sumele cresc considerabil. Sfertfinalistele primesc 1 milioane de euro, semifinalistele iau 2 milioane de euro, finalista învinsă ia 3 milioane de euro, iar câştigătoarea trofeului primeşte încă 5 milioane de euro. 

Afla mai multe despre: cfr clujtragere la sorti cfr clujadversara cfr cluj 

viewscnt
Articole similare