Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Afaceristul român alături de care Mirel Rădoi a vrut să cumpere un club din Liga 1. Dezvăluirea lui MM Stoica. EXCLUSIV

Afaceristul român alături de care Mirel Rădoi a vrut să cumpere un club din Liga 1. Dezvăluirea lui MM Stoica. EXCLUSIV

Fotbal intern

Comentarii

Mihai Stoica a povestit la Orange Sport cum Mirel Rădoi a fost în negocieri pentru preluarea unui club de fotbal din România.

Mirel Rădoi a vrut la un moment dat să preia un club din fotbal care la acea vreme juca în Liga 1, dar totul a picat după ce omul de afaceri care ar fi trebuit să vină alături de el a dispărut din peisaj.

Mihai Stoica şi-a adus aminte de acel moment şi a dezvăluit numele afaceristului român care şi-a exprimat dorinţa de a investi alături de Mirel Rădoi.

Cine este afaceristul român care a vrut să preia împreună cu Mirel Rădoi o echipă din Liga 1

În 2017, Mirel Rădoi era deja retras din activitate şi chiar avusese o aventur ca antrenor (în 2015) la FCSB.

Însă fostul căpitan al FCSB-ului nu putea sta departe de fotbal şi i-a venit o idee inedită. Mirel Rădoi a vrut atunci să o preia pe Daco-Getica, fostă Juventus Colentina, alături de încă un om de afaceri.

La 5 ani distanţă, Mihai Stoica a dezvăluit numele omului de afaceri care şi-a exprimat atunci dorinţa de a investi alături de Mirel Rădoi într-un club din Liga 1.

Este vorba despre Nicolae Sarcină, care, de-a lungul anilor, a deţinut mai multe echipe din România şi care în prezent este patron la Viitorul Pandurii Târgu Jiu:

”La un moment dat era o discuţie... Mirel Rădoi vorbise cu domnul Sarcină să preia Daco-Getica, înainte să se cheme Daco-Getica (n.r. fostul nume al echipei era Juventus Colentina), ţineţi minte că a fost discuţia asta.

Aia a fost ideea: ”gata, s-a rezolvat problema că vin domnul Sarcină şi Mirel Rădoi”. După aia a căzut”, a spus Mihai Stoica la Orange Sport.

Ce s-a întâmplat când Mirel Rădoi a vrut să preia o echipă din Liga 1

Mirel Rădoi s-a aflat în discuţii foarte avansate cu Ilie Ciuclea, patronul lui Daco-Getica şi aceştia urmau să semneze actele pentru cedarea clubului.

Mirel Rădoi avea un întreg plan pentru noua echipă, căreia urma să-i schimbe şi denumirea şi dorea să-l pună antrenor pe Daniel Opriţa.

Lângă Mirel Rădoi ar fi trebuit să vină ca investitor şi Nicolae Sarcină, însă totul a picat în ziua în care Ilie Ciuclea ar fi trebuit să primească banii.

În acea zi, Nicolae Sarcină n-a transferat vreun ban şi n-a mai răspuns la telefon, spre disperarea lui Mirel Rădoi.

”S-a ajuns la un numitor cumun, ar fi trebuit să se vireze bani, dar nu a ajuns toată suma şi, din păcate, tranzacţia nu se mai face.

Din partea celorlalţi acţionari nu au mai venit toate sumele de bani, astfel încât să putem face tranzacţia. Eu am avut mari speranţe şi este o mare dezamăgire.

Din păcate, se întâmplă din ce în ce mai des în fotbalul românesc. Până să facem actele, totul a fost în regulă, când a fost vorba de plată, toţi au dispărut”, a spus Mirel Rădoi imediat după ce tranzacţia a picat.

Afla mai multe despre: mirel radoi 

viewscnt
Articole similare