Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

180 de milioane € pentru Haaland! Clubul "sparge banca". Când se face transferul

180 de milioane € pentru Haaland! Clubul "sparge banca". Când se face transferul
Comentarii

Real Madrid n-a renunţat la transferul lui Erling Haaland (22 de ani), atacant care abia a semnat cu Manchester City. Campioana Europei pune la bătaie 180 de milioane de euro, doar sumă de transfer, pentru a-l semna pe Haaland în vara lui 2024.

Erling Haaland a rămas o ţintă pentru Real Madrid, chiar dacă Florentino Perez a ratat transferul său în vara trecută. În contractul lui Haaland cu Manchester City există o clauză de reziliere de 180 de milioane de euro, pe care Realul vrea să o activeze în vara lui 2024.

180 de milioane € pentru Haaland! Clubul "sparge banca". Când se face transferul

Florentino Perez, preşedintele lui Real Madrid, n-a renunţat la transferul lui Erling Haaland, chiar dacă atacantul norvegian a semnat cu Manchester City în vară. AS anunţă că preşedintele Realului are de gând să activeze clauza de reziliere a lui Haaland.

În contractul lui Erling Haaland cu Manchester City există o clauză de reziliere de 180 de milioane de euro, pe care Real Madrid vrea să o activeze în vara lui 2024. Deşi abia a semnat cu "Cetăţenii", Haaland s-a asigurat că poate pleca în 2024, dacă un club vine şi plăteşte 180 de milioane de euro.

Iar Real Madrid are de gând să plătească banii pentru a-l lua pe Haaland. Sursa citată scrie că atacantul norvegian, "a cărui dorinţă de a îmbrăca tricoul blanco a rămas intactă", este considerat înlocuitorul ideal pentru golgheterul francez Karim Benzema, care va împlini 35 de ani în luna decembrie.

Real Madrid a negociat cu Erling Haaland şi în vara lui 2022, dar tatăl fotbalistului, Alf-Inge Haaland, a dezvăluit că oferta spaniolilor a fost abia a treia în topul preferinţelor, după Manchester City şi Bayern Munchen, astfel că atacantul din Norvegia a semnat în Premier League.

Erling Haaland a început ca din tun la Manchester City. Norvegianul a marcat 14 goluri şi a livrat o pasă de gol în 10 meciuri jucate în toate competiţiile pentru "Cetăţeni".

  • 150 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Erling Haaland în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: erling haalandtransferreal madrid 

viewscnt
Articole similare